Netflix Anime Serie Pacific Rim The Black keert in april terug voor laatste seizoen

Netflix heeft aangekondigd dat seizoen 2 van hun anime serie Pacific Rim: The Black zijn laatste zal zijn! De serie keert terug voor zijn epische conclusie op 19 april en we hebben somem first look beelden om met u te delen. Het 7 afleveringen tellende eerste seizoen ging in maart 2021 in première: Als Kaiju die uit de zee oprijzen Australië overspoelen, zoeken twee broers en zussen naar hun ouders terwijl ze vechten om te overleven, samen.

Er was een tijd dat Kaiju opkwamen uit de Pacific Rim alleen om gigantische robots, Jaegers, tegen te komen, gebouwd om ze terug te vechten. Die tijd is voorbij. Nu is Australië overspoeld door Kaiju, waardoor een heel continent geëvacueerd moet worden. Achtergebleven, beginnen tienerbroers en -zussen Taylor en Hayley aan een wanhopige zoektocht naar hun vermiste ouders. Ze leren zichzelf een gehavende, lang verlaten Jaeger te besturen om hen te helpen in hun zoektocht en hen zelfs de minste hoop op overleven te geven.

Verwacht een trailer in de komende weken, maar voor nu zijn hier wat eerste beelden van het laatste seizoen en blijf scrollen voor de seizoen 1 trailer.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)