Populaire stand-up comedian Gabriel Iglesias, ook bekend van Space Jam: A New Legacy en Ferdinand, is klaar om de hoofdrol te spelen in een nieuwe Netflix animatiefilm.

Gabriel Iglesias speelt in Netflix animatiefilm I Chihuahua

Gabriel Iglesias, die zichzelf heeft gevestigd als een van de meest succesvolle komieken in de entertainmentindustrie, heeft nu getekend voor de hoofdrol in de originele animatiefilm I, Chihuahua voor Netflix. Iglesias speelde eerder in drie seizoenen van zijn eigen komedie sitcom voor Netflix getiteld Mr. Iglesias, en heeft ook geacteerd in films als Magic Mike XXL, Space Jam: A New Legacy en de hit Disne, Pixar film Coco.

Gabriel Iglesias heeft een lange en opmerkelijke carrière als stand-up comedian, en schreef onlangs geschiedenis toen hij de eerste stand-up comedian werd die optrad in het Dodger Stadium.

Gabriel Iglesias

Volgens Deadline zal Gabriel Iglesias zowel produceren als de hoofdrol spelen in de Netflix animatiefilm. I, Chihuahua wordt geregisseerd door Jorge Gutiérrez, die bekend is van de regie van animatiefilms als Maya and the Three en The Book of Life. 

Gutiérrez schrijft de Netflix film, samen met Doug Landale en Candie Kelty Langdale, die eerder afleveringen schreven van de Shrek spinoff-serie The Adventures of Puss in Boots, en verschillende Scooby-Doo animatiefilms. 

Gabriel Iglesias zal het Netflix-animatieproject produceren, net als Tim Yoon. First-look concept art voor I, Chihuahua werd ook vrijgegeven met de aankondiging van de film, die in zijn geheel hieronder kan worden bekeken.

Volgens de publicatie vertelt I, Chihuahua het verhaal van Chacho, een gemaskerde Luchador Chihuahua, die een hilarische en actievolle reis rond de wereld begint om te vechten voor zijn familie. 

Nadat hij ontdekt dat zijn thuis in gevaar is, zet Chacho het masker van Lucha Libre op om zijn alter ego, Luchacho, te worden. Gabriel Iglesias underdog moet dan meedoen aan een internationaal vechttoernooi en het opnemen tegen een hilarische en eclectische mix van dierenvechters voordat hij een laatste, episch gevecht moet leveren tegen de Big Bad van de film: Chamuco, De Weduwenmaker. 

Gezien Gabriel Iglesias gevestigde achtergrond in de komedie, lijkt de komiek/acteur een perfecte keuze om de pittige en scrappy Chihuahua in te spreken, met de aankomende Netflix-film die er al uitziet als een kleurrijk en spannend geanimeerd avontuur.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)