De trailer van seizoen 2 van The Hardy Boys onthult de verdwijning van een klasgenoot

Hulu geeft de trailer vrij voor The Hardy Boys seizoen 2, waarin de verdwijning van een klasgenoot wordt onthuld en de terugkeer van een relikwie uit seizoen 1.

De trailer van seizoen 2 van The Hardy Boys op Hulu is vrijgegeven. De oorsprong van The Hardy Boys en de broers Frank en Joe, begint met de oprichting in 1927 door kinderliteratuur auteur Edward Stratemeyer, met een daaropvolgende boekenserie getiteld Hardy Boys Mystery Stories, geschreven door tal van ghostwriters en gepubliceerd onder het pseudoniem Franklin W. Dixon.

The Hardy Boys Trailer

The Hardy Boys spraken de avontuurlijke verbeelding van veel jonge kinderen gedurende de decennia sinds het begin met meerdere boekenseries, waarvan de meest productieve liep van 1927-2005, evenals films, stripboeken en videogames.

Hulu’s toevoeging aan de Hardy Boys canon begon eind 2022 met de release van het eerste seizoen van The Hardy Boys. 

De positieve ontvangst van de donkere, bovennatuurlijke reboot van de serie spoorde aan tot de ontwikkeling van een tweede seizoen.

Nu heeft Hulu de trailer vrijgegeven voor The Hardy Boys seizoen 2, dat op 6 april 2022 beschikbaar zal zijn voor streaming. 

De snelle, spanningsvolle trailer haalt kijkers bij waar ze in seizoen 1 gebleven waren en bouwt anticipatie op voor de wendingen die nog moeten komen in de tien afleveringen die de fans te wachten staan. 

Met onheilspellende muziek onthult de trailer de duistere terugkeer van een mystieke relikwie uit het eerste seizoen, samen met de verdwijning van een klasgenoot uit hun stad Bridgeport, waardoor de broers terug in hun spannende, maar gevaarlijke detectivewerk worden gestort. Bekijk de trailer hieronder:

De personages van Frank en Joe Hardy zijn in de loop van de vorige eeuw verschenen als veel verschillende iteraties in veel verschillende tijdsperioden, maar de Hulu-adaptatie koos voor een unieke aanpak om aan te sluiten bij hun aanbod van het nieuwe platform voor de broers. 

The Hardy Boys speelt zich af in de jaren tachtig, puttend uit dezelfde jaren 80 nostalgie rage die de conceptie en het succes van Stranger Things of Super-8 inspireerde. 

Deze bijgewerkte, maar niet hedendaagse, setting weerspiegelt het fenomeen van de show- een gemoderniseerde twist die nog steeds geaard blijft in eerbiedige hommage aan het bronmateriaal.

In The Hardy Boys spelen Rohan Campbell als Frank Hardy en Alexander als Joe Hardy.

Beiden hebben relatief weinig televisie-ervaring, maar dat spreekt alleen maar voor de doeltreffendheid van hun vertolkingen, hun avontuurlijke, vindingrijke energie die op indrukwekkende manier gekanaliseerd wordt in de jongensachtige nieuwsgierigheid van The Hardy-broers wanneer ze het opnemen tegen duistere krachten, zowel bovennatuurlijke als menselijke.

De overgang en het succes van The Hardy Boys via het medium van kinderboeken naar een streaming platform maakt de erfenis van de Hardy broers – nu bijna 100 jaar oud – levendiger dan ooit.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)