Stranger Things seizoen 4 elke dag brengt ons dichter bij de release

Elke dag brengt ons dichter en dichter bij de release van Stranger Things Seizoen 4. Voor het geval je in de ondersteboven hebt geleefd en de aankondiging eerder dit voorjaar hebt gemist: het vierde seizoen wordt opgesplitst in twee delen, waardoor het de grootste en brutaalste aflevering van de serie tot nu toe wordt. Deel 1 maakt zijn debuut op 27 mei, en deel 2 volgt op 1 juli.

Stranger Things Seizoen 4

Zoals de broers Duffer eerder onthulden, zal seizoen 4 onze favoriete personages verspreid over vier verschillende, maar even griezelige locaties over de hele wereld aantreffen, van het besneeuwde Rusland tot het zonnige Californië. 

Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard) en de rest van de crew zullen moeten samenwerken om een nog gemener bovennatuurlijke kracht te verslaan en voor eens en altijd een einde te maken aan de Upside Down.

In een komende aflevering van het volgende seizoen van de podcast Present Company With Krista Smith, lieten de broers Duffer doorschemeren dat fans veel hebben om naar uit te kijken wanneer Stranger Things in mei terugkeert. 

“Ik denk dat ze blij zullen zijn als ze het zien. Het is heel, lang, daarom duurt het ook zo lang,” deelde Ross Duffer, die opmerkte dat sommige van de fan theorieën die hij online heeft gezien “verbluffend” accuraat zijn  al wilde hij niet zeggen welke. 

“Ik ben constant onder de indruk van hoe scherp de fans zijn, en hoe snel ze iets in elkaar kunnen zetten met heel, heel weinig informatie.”

Seizoen 4, Volume 1 start zes maanden na de gebeurtenissen van Seizoen 3, waarin onze helden de strijd aanbonden met de Mind Flayer in het midden van de Starcourt Mall, zoals dat gaat. 

En de personages hebben zo’n lange weg afgelegd sinds we ze voor het eerst ontmoetten in seizoen 1, zoals de broers Duffer opmerkten in gesprek met Smith, die uitlegde dat seizoen 4 een veel donkerdere, “horrorfilm” vibe zal hebben.

“Toen we het al die jaren geleden aan Netflix pitchten, pitchten we het als de kinderen zijn… The Goonies in E.T.,” legde Ross uit. “Dat is hun verhaallijn. 

En de volwassenen zijn in Jaws en Close Encounters, dan zijn de tieners in Nightmare on Elm Street of Halloween. 

Maar dit jaar hebben we de kinderen niet. We kunnen The Goonies niet meer doen. En dus, plotseling, leunen we veel harder in dat horror film territorium waar we van houden. Het was leuk om die verandering te maken.”

Als je niet kunt wachten op de volgende bijeenkomst van de Dungeons & Dragons Club, bekijk dan deze eerste foto’s van de volgende aflevering van Stranger Things – en zorg er dan voor dat je je eigen Demogorgon-vechtende crew samenstelt. Seizoen 4, deel 1 verschijnt op 27 mei.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)