You seizoen 4 setfoto bevestigt dat het filmen is begonnen

Een setfoto voor You seizoen 4 bevestigt dat het filmen is begonnen. De foto toont een leibord met de datum van 22 maart, wat de productie bevestigt.

Netflix’s You is officieel begonnen met het filmen van seizoen 4, met een setfoto die dit bevestigt. Er zijn nog maar weinig details bevestigd over de volgende lichting afleveringen van de hitserie, behalve de aanname dat Penn Badgley zijn rol als seriemoordenaar Joe Goldberg zal hernemen. Het derde seizoen van You werd vorig jaar oktober uitgebracht met veel bijval van de critici en hoge kijkcijfers, en werd het nummer een programma op de streamer voor enkele weken.

You Seizoen 4 Netflix

You is gebaseerd op een serie romans van Caroline Kepnes en volgt Badgley’s Joe Goldberg, een gewelddadige psychopaat die geobsedeerd raakt door zijn slachtoffers en tot het uiterste gaat om bij hen te zijn, of het nu gaat om stalken, ontvoeren of vermoorden. 

Het nieuwe seizoen zal Joe waarschijnlijk volgen naar Parijs als hij Marienne (Tati Gabrielle) volgt, die werd geïntroduceerd in You seizoen 3 als een nieuwe love interest voor Joe nadat zijn huwelijk met Love (Victoria Pedretti) begon te mislukken. 

Alhoewel de eerste twee seizoenen gelijkenissen vertoonden met de romans, werd in het derde seizoen afgestapt van de verhaallijnen uit de romans en zal het in het vierde seizoen zijn eigen weg gaan.

Nu heeft You’s officiële Twitteraccount een set foto gepost met daarop een leibord met de datum 22 maart erop, waarmee het begin van de productie van seizoen 4 wordt bevestigd. 

Op het leibord is ook te zien dat de aflevering wordt geregisseerd door John Scott, die al eerder afleveringen voor de serie heeft geregisseerd. Bekijk het hieronder:

Er is verder nog niet veel bekend over You seizoen 4, behalve de casting van Lukas Gage van The White Lotus fame als Adam, de zoon van een rijke zakenman. 

Er wordt ook gespeculeerd dat Pedretti haar rol zal hernemen in het nieuwe seizoen, hetzij als een hallucinatie of een flashback. Met de relatief lichte post-productie behoeften van de serie, is het waarschijnlijk dat het vierde seizoen later dit jaar in première zal gaan, misschien in oktober, zoals seizoen 3 deed.

Je seizoen 3 was gemakkelijk zijn beste, het schudde de beperkingen van het bronmateriaal van zich af en liet zichzelf gaan in een geheel nieuwe richting, wat leidde tot nieuwe verrassingen en wendingen langs de weg. 

Zo goed geschreven en fascinerend als de boeken zijn, zijn bewerkte materialen op hun best wanneer ze de gelegenheid gebruiken om het onderwerp op nieuwe en interessante manieren te benaderen, zoals het derde seizoen van You deed.

 Wat Joe ook van plan is in seizoen 4 van You, het zal zeker het kronkelige, bloederige melodrama voortzetten dat de serie zo’n hit heeft gemaakt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

12 thoughts on “You seizoen 4 setfoto bevestigt dat het filmen is begonnen

Een setfoto voor You seizoen 4 bevestigt dat het filmen is begonnen. De foto toont een leibord met de datum van 22 maart, wat de productie bevestigt.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)