Vin Diesel hoopt fans trots te maken met Fast and Furious 10

Terwijl de productie van Fast & Furious 10 dichterbij komt, neemt Vin Diesel een moment om zijn dankbaarheid voor de fans te delen en belooft hij om hen trots te maken.

Vin Diesel: In een lange social media post, wordt Vin Diesel emotioneel over de aankomende Fast & Furious 10 en hoopt hij de fans trots te maken. Meer dan twintig jaar nadat de franchise voor het eerst begon, nadert de verrassende kaskraker zijn einde. De serie heeft net zijn blockbuster negende deel uitgebracht vorig jaar, F9, en er wordt verwacht dat het werk aan Fast & Furious 10 snel zal beginnen. 

Plot details worden nog steeds onder de pet gehouden, maar de film heeft al een mei 2023 release datum. Justin Lin keert terug om te regisseren na het regisseren van vijf eerdere afleveringen, waaronder F9. 

Vin Diesel Fast & Furious 10

Het is al bevestigd dat Fast & Furious 10 de eerste in een tweedelige finale zal zijn voor de franchise. 

Hoewel er nog steeds spin-offs in verschillende stadia van ontwikkeling en discussie zijn, zal de hoofdsaga tot een einde komen. 

Diesel zal terugkeren als Dominic Toretto, en hij zal worden vergezeld door verschillende andere steunpilaren van de franchise, zoals Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, en Ludacris. 

Over nieuwkomers heeft Fast & Furious 10 al een paar spannende namen toegevoegd: Jason Momoa, die de schurk zal spelen, en Daniela Melchior, die in The Suicide Squad doorbreekt.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer Fast & Furious 10 zal beginnen met filmen, maar Diesel suggereerde dat het wel eens snel zou kunnen zijn in een recente social media post. 

Diesel deelde een foto van zichzelf als Dom en vertelde fans dat hij de “finale van de eerste saga… that is Fast” nadert. Hij beschreef het proces als intens en verklaarde zijn dankbaarheid dat Universal bereid is om van de finale een twee-parter te maken.

Diesel beloofde ook dat “er engelen komen in deze mythologie die jullie allemaal zullen doen glimlachen”, voordat hij besloot dat hij hoopt dat hij de fans trots kan maken. Je kunt zijn volledige post hieronder bekijken.

De Fast & Furious franchise is waar het nu is dankzij de toegewijde fans die in drommen zijn komen kijken naar elke nieuwe aflevering, dus het is niet verwonderlijk dat Diesel hun steun ten zeerste waardeert. 

Franchise conclusies kunnen een succes of niet zijn, maar door de fans en wat ervoor kwam te eren, kunnen Diesel en het Fast & Furious 10 creatieve team een finale maken die nog jaren met plezier zal worden herinnerd. 

Natuurlijk, met zo weinig details bekend over het project nu, is het moeilijk te zeggen hoe dit einde zal verlopen.

Diesel’s vermelding van ” angels ” zal waarschijnlijk velen doen denken aan wijlen Paul Walker, die de hele Fast & Furious saga begon met Diesel in 2001. 

De franchise heeft verschillende manieren gevonden om Walker te eren sinds zijn overlijden in 2013, en het kan worden aangenomen dat zowel Fast & Furious 10 als het vervolg all-in zullen gaan voor een eerbetoon aan hem. 

Diesel’s commentaar zou kunnen suggereren dat Walker’s dochter zich eindelijk bij de franchise voegt, iets wat veel mensen Diesel inbegrepen hebben gesuggereerd. 

Of, hij zou kunnen verwijzen naar iets heel anders. Fans zullen gewoon moeten afwachten en zien wat Fast & Furious 10 in petto heeft.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)