Pamela Anderson deelt nieuwe details over haar Netflix documentaire

Pamela Anderson onthult nieuwe details over haar Netflix documentaire, zeggende dat het ten minste twee delen zal zijn en betrekking hebben op haar aanstaande Broadway debuut in Chicago.

Pamela Anderson onthult nieuwe details over haar aankomende Netflix documentaire. Hulu’s Pam & Tommy is net klaar met uitzenden eerder deze maand, afrondend op 9 maart. In acht afleveringen chroniqueerde de miniserie het turbulente driejarige huwelijk tussen Pamela Anderson (gespeeld door Lily James) en Mötley Crüe-drummer Tommy Lee (Sebastian Stan), met een bijzondere focus op de diefstal en illegale distributie van de beruchte sekstape van het echtpaar die ze privé opnamen tijdens hun huwelijksreis.

Anderson’s wens om haar eigen versie van het verhaal te vertellen komt voort uit het feit dat ze niet betrokken is geweest bij Pam & Tommy, noch heeft ze toestemming gegeven voor het dramatiseren van haar levensverhaal. 

Eerder deze maand kondigde Anderson het nieuws aan van een Netflix documentaire die momenteel in de maak is van regisseur Ryan White. 

De film zal “het echte verhaal vertellen” vanuit het perspectief van Anderson, inclusief een intieme blik op haar persoonlijke en professionele leven door nooit eerder vertoonde archiefbeelden en dagboekaantekeningen.

In een gesprek met Good Morning America, onthulde Anderson wat meer details over haar aankomende Netflix doc. Allereerst zegt de Baywatch actrice dat de documentaire uit minstens twee delen zal bestaan. 

Ook zal er een blik worden geworpen op haar aankomende Broadway-debuut als Roxie Hart in Chicago. Lees hieronder wat Anderson te zeggen had:

Ze volgen me eigenlijk tijdens deze reis, dus ze krijgen ook een beetje te zien hoe ik me voorbereid op Roxie. Maar dat waren we niet van plan. Roxie kwam letterlijk in de laatste paar weken.

Het nieuws van Andersons Broadway-debuut in Chicago kwam slechts enkele dagen nadat Netflix de documentaire aankondigde. 

De actrice zal de hoofdrol spelen van Roxie in de langlopende musical, een vrouw gekatapulteerd in roem als gevolg van een tragische gebeurtenis, die wel enkele grimmige gelijkenissen met Anderson’s eigen verhaal deelt. 

Naast haar rol als Roxie zal Anderson’s documentaire ook ingaan op enkele van haar andere populaire acteerrollen, zoals Lisa in Home Improvement, C.J. Parker in Baywatch, en haar rol in de 1996 box office ramp Barb Wire.

Omdat de documentaire in twee delen en mogelijk meer zal worden verteld, zal er genoeg tijd zijn om alle aspecten van Andersons leven aan bod te laten komen. 

Haar wens om “het echte verhaal te vertellen” lijkt er ook op te wijzen dat de documentaire ook haar beruchte sekstape schandaal zal rechtzetten. 

Anderson heeft geen interesse in het kijken naar Pam & Tommy, dus het is onduidelijk wat ze denkt van het verslag van de Hulu-serie of hoe haar eigen perspectief zou kunnen verschillen. 

De Netflix documentaire heeft nog geen release datum, maar verwacht dat er een zal worden aangekondigd nadat ze klaar zijn met het filmen van beelden van haar aankomende rol in Chicago, die Pamela Anderson zal spelen op Broadway van deze april tot juni.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “Pamela Anderson deelt nieuwe details over haar Netflix documentaire

Pamela Anderson onthult nieuwe details over haar Netflix documentaire, zeggende dat het ten minste twee delen zal zijn en betrekking hebben op haar aanstaande Broadway debuut in Chicago.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)