Squid Game seizoen 2 brengt mogelijk één personage terug als tweeling, zegt de producent

Creator Hwang Dong-Hyuk plaagt dat Netflix's aankomende Squid Game seizoen 2 mogelijk seizoen 1 ster HoYeon Jung ziet terugkeren als Kang Sae-byeok's tweelingbroer.

Squid Game-bedenker Hwang Dong-Hyuk laat doorschemeren dat een dood personage in seizoen 2 kan terugkeren als een tweeling. De grootste hit van Netflix in 2021 kwam uit Zuid-Korea en draait om een toernooi waar deelnemers hun leven riskeren om een grote som geld te winnen. De meerderheid van de hoofdcast stierf uiteindelijk, maar een fan-favoriete speler zou terug kunnen komen door middel van een creatieve workaround.

Squid Game Seizoen 2

Geïnspireerd door Zuid-Korea’s voorliefde voor spelshows, begon Squid Game met 456 spelers die streden om de prijs. Ze spelen wat eerder onschuldige, traditionele kinderspelletjes leken, maar elk spelletje kreeg een dodelijke wending. 

Na zes dodelijke spelletjes, om nog maar te zwijgen van het altijd dreigende gevaar van zijn mededeelnemers, werd Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) gekroond tot winnaar van de laatste incarnatie van Squid Game’s gruwelijke geheime competitie. Maar fans waren ook geïnvesteerd in andere personages, vooral HoYeon Jung’s Kang Sae-byeok, die bij de laatste paar spelers hoorde die werden gedood in het spel.

In gesprek met Deadline tijdens de PGA Awards ceremonie van zaterdag, werd Hwang gevraagd naar eventuele updates met betrekking tot Squid Game seizoen 2, dat officieel is aangekondigd door Netflix, tot grote vreugde van de fans. 

De schrijver regisseur zwijgt over spoilers en zegt dat er een kleine kans is dat in het vervolg een van de dode spelers te zien zal zijn. 

Hij vertelt echter ook dat hij Jung terug zou kunnen halen om de tweelingbroer van Sae-byeok te spelen. Jung, die prijzen heeft gewonnen voor haar optreden en met Hwang op de rode loper stond, lacht erom en suggereert dat ze haar uiterlijk zou kunnen veranderen om terug te komen. Lees hun antwoorden hieronder:

Hwang: Nee, want de meesten van hen zijn dood. Ik zal iets proberen om ze terug te brengen naar Seizoen 2. Laten we zeggen dat ze misschien een tweelingzus heeft, je zult zien.

b Jung: Ik zou mijn haarkleur kunnen veranderen. Laten we een beetje doen zoals plastische chirurgie.

Squid Game seizoen 2 brengt mogelijk één personage terug als tweeling, zegt de producent 02

Het is onduidelijk of Hwang zijn opmerkingen ook echt meent, maar gezien hoe populair Jung is geworden, ligt het niet buiten de mogelijkheden. 

Misschien kan Squid Game seizoen 2 nieuwe informatie bieden over Sae-byeok met flashbacks. 

Dat zou een geweldige manier zijn om het personage op een creatieve manier opnieuw te integreren in de Zuid-Koreaanse show zonder haar dood te ondermijnen. 

Anders zou de tweelingroute ook een interessante manier kunnen zijn om Jung weer in beeld te brengen. 

Voor wat het waard is, het is veilig om te zeggen dat de fans het niet erg zouden vinden, gezien hoe geliefd haar optreden was.

Er is nog niet veel bekend over seizoen 2, maar de finale van Squid Game seizoen 1 heeft een duidelijk verhaallijn uitgezet voor het vervolg. 

Gi-hun zal naar verwachting achter de VIPs en alle anderen aan gaan die de ondergrondse dodelijke competitie runnen. 

Hwang zei wel dat er in het tweede jaar van de serie nieuwe games zullen komen, wat betekent dat er weer een reeks games met nieuwe concurrenten zal komen. 

Maar, het zou geen kwaad kunnen om enkele van de oude personages terug te zien.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

7 thoughts on “Squid Game seizoen 2 brengt mogelijk één personage terug als tweeling, zegt de producent

Creator Hwang Dong-Hyuk plaagt dat Netflix's aankomende Squid Game seizoen 2 mogelijk seizoen 1 ster HoYeon Jung ziet terugkeren als Kang Sae-byeok's tweelingbroer.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)