Bridgerton seizoen 2 is ruiger met veel seksuele spanning belooft Simone Ashley

Actrice Simone Ashley beschrijft seizoen 2 van de hitshow Bridgerton als "veel ruiger" dan seizoen 1 en met "veel seksuele spanning."

Simone Ashley zegt dat seizoen 2 van Bridgerton ruiger zal zijn met “veel seksuele spanning.” Bridgerton is de succesvolle boek naar televisieserie geproduceerd door Shonda Rhimes en uitgebracht door NetflixDe cast wordt uitgebreid voor het verwachte tweede seizoen, met als een van de recentste toevoegingen Simone Ashley. 

Bridgerton seizoen 2

Ashley is een 26-jarige Brits-Indiase actrice wiens betrokkenheid bij Bridgerton seizoen 2 werd aangekondigd in januari van dit jaar. 

Ze zal Kate Sharma, een nieuwkomer in de Londense scène, vertolken en als liefdespartner dienst doen voor Anthony Bridgerton, gespeeld door Jonathan Bailey.

Ashley heeft meegewerkt aan andere projecten, waaronder Sex Education en Pokemon: Detective Pikachu, maar Bridgerton is gemakkelijk haar grootste krediet tot nu toe.

De serie volgt de tumultueuze liefdesaffaires van het Regency-tijdperk, met een diverse cast en extravagante decors. 

De serie besteedt bijzondere aandacht aan het uitbeelden van personages met diepte en variatie, evenals het portretteren van de seksuele relaties van die tijd die vaak vermeden worden in historische stukken. 

De eerste volledige trailer voor Bridgerton seizoen 2, die werd vrijgegeven op 9 maart, onthult Burggraaf Anthony Bridgerton zal op zoek gaan naar een vrouw ondanks zijn eerder playboy manieren, en Ashley’s Kate Sharma zal op zijn hoede zijn voor Anthony die haar zus kwetst. 

De video laat echter doorschemeren dat Kate in haar pogingen om haar zus te beschermen tegen Anthony, zelf voor hem zou kunnen vallen.

In een recent interview met Porter, vertelde Ashley wat we kunnen verwachten van het aankomende Briderton seizoen 2. 

Wat tot nu toe is onthuld over het nieuwe seizoen is allemaal in lijn met Ashley’s beschrijving van wat er gaat komen in de serie, die ze veel ruiger noemt dan seizoen 1 en gevuld met “veel seksuele spanning.” Lees Ashley’s volledige quote hieronder:

Het tweede seizoen is veel grimmiger...Er is veel drama en veel seksuele spanning. Mijn ouders zullen het zien maar niet samen met mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bridgerton seizoen 2 is ruiger met veel seksuele spanning belooft Simone Ashley 02

Ashley praat ook over het drama van de serie en de band tussen Kate Sharma en Anthony Bridgerton.

Ze beschrijft het als …als een sprookje, maar, weet je, het is geen typisch sprookje want dit zijn twee ongelooflijk complexe personages.

Bij gebrek aan een betere uitdrukking, het zijn f****d up mensen met een ingewikkelde geschiedenis.

Over haar relatie buiten beeld met Bailey zegt Ashley: Johnny en ik hebben een ongelooflijke samenwerking… We hebben elkaar altijd gesteund vanaf het begin; het is een partnerschap.

Ashley’s verklaring dat seizoen 2 meer drama zal bevatten dan het eerste belooft veel voor de fans, als je bedenkt hoe spanningsvol het eerste seizoen was. 

Toch, haar bespreking van chemie en partnerschap met Bailey impliceert dat scènes met hen beiden geloofwaardig en elektrisch zullen zijn, vooral wanneer bekeken in combinatie met de potentiële driehoeksverhouding die in de Bridgerton seizoen 2 trailer wordt gehint. 

Ashley’s eerdere werk in Sex Education suggereert ook dat ze geen problemen zal hebben met de openlijk seksuele aard van Bridgerton en gemakkelijk in de rol zal kunnen glijden om een sterk, dynamisch personage neer te zetten. 

Wat seizoen 2 ook in petto heeft, het is duidelijk dat Ashley vastbesloten is om een betekenisvolle voorstelling te geven vol wreedheid en romantiek.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)