The Winchesters piloot van Supernatural met Meg Donnelly en Drake Rodger als jonge Mary en John

Meg Donnelly en Drake Rodger zijn gekozen voor de hoofdrollen in The Winchesters, de CW pilot die dient als een prequel van de hitserie Supernatural.

The Winchesters: Donnelly en Rodger zullen in de serie de hoofdrollen spelen voor achtereenvolgens Mary Campbell en John Winchester, de ouders van Supernatural’s hoofdrolspelers Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles).

Mary is 19 jaar oud en vecht al sinds haar kindertijd tegen de krachten van de duisternis. Nadat ze een dierbare heeft verloren, overweegt de geharde jager te stoppen met het familiebedrijf totdat de verdwijning van haar vader en de komst van nieuwkomer John haar dwingt een nieuw team te leiden.

John is kortgeleden teruggekeerd uit Vietnam. Onbaatzuchtig en helder van geest, vindt hij een nieuwe missie terug naar huis, waar sporen van zijn vaders verleden hem leiden naar een geheime organisatie en een geheel nieuwe oorlog als jager.

In The Winchesters vertelt Ackles het liefdesverhaal van Dean’s ouders, waarin ze beschrijven hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun relatie, maar de hele wereld te redden.

Donnelly is vooral bekend als Taylor Otto in de ABC sitcom American Housewife. Andere eerdere credits zijn Netflix’s Team Toon en de Disney Channel films Zombies en Zombies 2. Hierna verschijnt ze in Zombies 3 net als in seizoen 3 van Disney Plus’ High School Musical: The Musical: The Series. 

Donnelly wordt vertegenwoordigd door ICM Partners, Silver Lining Entertainment en advocaat Chad Christopher.

Rodger heeft bijrollen gespeeld in de films Not Alone, Murder RX en onlangs The In Between. Hij speelt nu in de psychologische indie thriller Mantra. Hij wordt gesteund door Clear Talent Group, 22Talent en Impact Artists Group.

The Winchesters

Is geschreven door Robbie Thompson. Thompson produceert samen met Glen Winter, die de piloot regisseert, en Jensen en Danneel Ackles via Chaos Machine en hun algemene deal met Warner Bros. Television. Chaos Machine produceert samen met WBTV en CBS Studios.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)