The Boys seizoen 3 trailer onthult in het geheim hoe machtig Soldier Boy zal zijn

De trailer van The Boys seizoen 3 gebruikt montagetechnieken om te communiceren dat Soldier Boy het gevaarlijkste personage is dat de serie ooit heeft gezien.

Een van de meest verwachte aspecten van The Boys seizoen 3 trailer is de verschijning van Jensen Ackles als Soldier Boy. De socialmediamarketing van de serie benadrukt zwaar het belang van Soldier Boy binnen de wereld van The Boys, en hij maakt eindelijk zijn opwachting in de trailer voor het nieuwe seizoen. 

Na een nauwkeurige inspectie onthult de trailer enkele belangrijke hints over de krachten van Soldier Boy, wat betekend dat hij misschien wel de moeilijkste persoon is waar Billy Butcher en zijn gezelschap in seizoen 3 mee te maken krijgen.

The Boys Seizoen 3 Trailer

In de originele comics van Garth Ennis, is Soldier Boy een parodie op Captain America. Hij is een onbekwame Amerikaanse soldaat uit de Tweede Wereldoorlog met superkracht en supersnelheid dankzij de superheldenformule Compound V van Vought. 

De televisiebewerking van The Boys door Eric Kripke verandert de plotlijnen van veel personages en, naar alle waarschijnlijkheid, verandert hij ook het achtergrondverhaal van Soldier Boy. 

The Boys seizoen 3 trailer suggereert dat deze versie van Soldier Boy, net als MCU’s Captain America, is als een man uit de tijd. 

Stan Edgar, het hoofd van Vought, legt in The Boys seizoen 2, aflevering 1, “The Big Ride” uit dat Soldier Boy een van Vought’s vroegste en grootste superhelden is, een voorafschaduwing van zijn belang binnen de serie zelf. 

Dit betekent dat hij zich ontwikkelt van een minder belangrijk stripfiguur tot een centraal personage in de serie.

De trailer van seizoen 3 van The Boys onthult dat Soldier Boy de machtigste vijand zal zijn die de serie tot nu toe heeft gezien. 

Door de muziek en beelden van Soldier Boy opzettelijk te vergelijken met de muziek en beelden van de andere personages.

The Boys is een van de grootste terugkerende series van 2022 omdat het creatieve team van de show weloverwogen is in zowel zijn filmkeuzes als zijn marketingkeuzes.

Elke beslissing van de showrunners, zowel in het verhaal zelf als in het promotiemateriaal, wijst erop dat Soldier Boy het krachtigste nieuwe personage van de serie is en de centrale spil van seizoen 3.

De montage van de trailer synchroniseert de tekst van het nummer “Bones” van Imagine Dragons met beelden die de immense krachten van Soldier Boy aankondigen.

In de wereld van The Boys spreekt stilte luider dan woorden.

In de trailer is er een dramatische pauze in de muziek voordat Soldier Boy voor het eerst opduikt en het publiek een glimp opvangt van de oorsprong van Soldier Boy.

Helemaal aan het einde van de trailer stopt de muziek en wordt het geluid van een geigerteller luider terwijl in lange opnamen te zien is hoe Soldier Boy zich bevrijdt uit zijn boeien. 

Dit verandert de toon van de trailer van luid en bombastisch naar stil en dreigend.

Terwijl elk ander personage schreeuwend en piekerend te zien is terwijl de Imagine Dragon songtekst “There goes my mind” hun reis naar onrust onderstreept, is Soldier Boy stoïcijns en beheerst te midden van al deze chaos. 

Hij grijnst naar zijn vijanden en deinst nauwelijks terug voor een voltreffer. 

Zelfs als hij ontwaakt uit stilstand is hij in controle en klaar om te handelen. 

Zo’n stabiele aanwezigheid maakt een gevaarlijke vijand voor een onstabiele cast van personages.

Soldier Boy is echter niet de enige held die in de trailer van seizoen 3 voor The Boys wordt geïntroduceerd. 

De Crimson Countess, gespeeld door voormalig Walking Dead ster Laurie Holden, was ook aanwezig in de trailer waaruit blijkt dat de serie meer te bieden heeft in seizoen 3.

Er zijn ook veel verhaallijnen uit de vorige seizoenen die nog moeten worden opgelost.

Dus hoewel Soldier Boy misschien niet elk moment van de screentime in seizoen 3 van The Boys in beslag zal nemen, bewijst de trailer dat hij zeker een bepalende aanwezigheid zal zijn.

The Boys seizoen 3 gaat in première op 3 juni

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “The Boys seizoen 3 trailer onthult in het geheim hoe machtig Soldier Boy zal zijn

De trailer van The Boys seizoen 3 gebruikt montagetechnieken om te communiceren dat Soldier Boy het gevaarlijkste personage is dat de serie ooit heeft gezien.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)