Gaslit Trailer Julia Roberts en Sean Penn nemen Watergate en Nixon op de korrel

Julia Roberts en Sean Penn kruipen in de huid van Martha en John Mitchell, prominente figuren in het Nixon Watergate schandaal.

Gaslit is gebaseerd op de podcast van Slow Burn door Leon Neyfakh, die de gebeurtenissen van Watergate traceert. De serie is gemaakt door Robbie Pickering van Mr. Robot en heeft naast Roberts en Penn, Dan Stevens, Betty Gilpin, Shea Whigham en Darby Camp in de hoofdrollen.

Oorspronkelijk zou Joel Edgerton in de serie spelen, die ook samen met zijn broer, Nash Edgerton, zou regisseren, maar beiden haakten af voordat de productie van Gaslit begon. Armie Hammer was aanvankelijk ook gecast, maar haakte ook af en Stevens nam zijn rol over.

Gaslit Julia Roberts en Sean Penn Watergate

Starz heeft nu de eerste trailer voor Gaslit vrijgegeven, die een sterke presentatie lijkt te worden voor zowel Roberts als Penn. Voor Penn is de rol transformerend, omdat hij zware uitdagingen heeft om John Mitchell te vertolken, wat doet denken aan Christian Bale’s transformatie in Vice. 

Ondertussen speelt Roberts de hoofdrol als de eigenzinnige en innemende Martha. Gaslit zal debuteren op 24 april 2022 en zal in totaal acht afleveringen bevatten. Bekijk de trailer hieronder:

Roberts is een Oscarwinnende actrice bekend van haar rollen in films als Pretty Woman en Erin Brockovich. Penn is tweevoudig Oscarwinnaar en won voor zijn rollen in Milk en Mystic River. 

Beide acteurs hebben een lange carrière gehad in speelfilms, maar zijn sinds kort ook actief op tv en streaming. Roberts speelde kortgeleden de hoofdrol in de serie Homecoming op Prime Video en heeft net de rom-com Ticket to Paradise met George Clooney afgerond. 

Penn speelde in het kortgeleden geannuleerde The First op Hulu en heeft net zijn nieuwste regieproject uitgebracht, Flag Day, waarin hij samen met zijn dochter Dylan Penn een hoofdrol speelt.

Gaslit lijkt vooral een geweldige acteerprestatie te worden. Of mensen nu geïnteresseerd zijn in een herhaling van het Watergateschandaal of niet, het lijkt ondergeschikt aan de prestaties in deze serie, die zeker enkele geweldige scènes zal opleveren, vooral tussen Roberts en Penn. 

Alleen al de trailer geeft dat potentieel aan en acteurs hebben de neiging om alles te geven wanneer ze hun traditionele Hollywood uiterlijk transformeren om echte personen te vertolken. 

Zowel Roberts als Penn hebben dit al zo vaak gedaan in hun carrière, en sleepten vaak trofeeën en onderscheidingen mee naar huis als resultaat. Gaslit zal waarschijnlijk hetzelfde resultaat hebben voor beide Hollywoodveteranen.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Gaslit Trailer Julia Roberts en Sean Penn nemen Watergate en Nixon op de korrel

Julia Roberts en Sean Penn kruipen in de huid van Martha en John Mitchell, prominente figuren in het Nixon Watergate schandaal.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)