Chicago Med seizoen 7 maakt Hannah Asher vaste serieactrice

Jessy Schram, die OBGYN Hannah Asher speelde in seizoen 5 van Chicago Med, keert terug als een vaste actrice in seizoen 7 van het medische drama.

Jessy Schram’s personage Hannah Asher zal worden opgekrikt tot een series regular in Chicago Med. De serie maakt deel uit van de onderling verbonden Chicago franchise gecreëerd door Dick Wolf, die ook Chicago Fire, Chicago P.D., en Chicago Justice omvat. Chicago Med debuteerde in 2015 als de derde show uit de franchise, is momenteel bezig met seizoen 7. Het medische drama heeft Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, S. Epatha Merkerson, Oliver Platt en Jurassic World’s Brian Tee in de hoofdrollen.

Chicago Med

Hannah Asher is een personage dat oorspronkelijk een serie van 10 afleveringen had, van halverwege seizoen 5 van Chicago Med tot de première van seizoen 6. 

Hannah is een OBGYN wiens drugsmisbruik problemen veroorzaakte in haar werkrelatie met Gehlfuss’ personage, Will Halstead. 

Het paar ontwikkelde uiteindelijk een tumultueuze romantische relatie, die kort werd hervat nadat Will Hannah naar een afkickkliniek had gestuurd, totdat ze terugviel en later weer incheckte en het ziekenhuis verliet. 

Hannah maakte een schokkende terugkeer naar Chicago Med in het recentste seizoen 7, aflevering 16, nu twee jaar nuchter en werkzaam in de spoedkliniek OBGYN.

Volgens Deadline zal de terugkeer van Schram in Chicago Med meer zijn dan een voorbijgaand bezoek. 

Chicago Med heeft Hannah geüpgrade van een terugkerend personage naar een serie regular, dus ze zal vermoedelijk blijven voor de resterende zes afleveringen van het seizoen. 

Hoewel Chicago Med seizoen 8 nog niet officieel is bevestigd, betekent dit nieuws waarschijnlijk dat het personage ook zal terugkeren voor een ander seizoen, als het groen-licht wordt.

In de tijd dat ze niet in Chicago Med zat, keerde Schram terug naar haar thuisbasis bij Hallmark Channel. De actrice heeft haar eerste ervaringen opgedaan op de snelle sets van Hallmark’s romantische komedies, waarvan vooral de kerst thema’s een culturele impact hebben gehad. 

Het is duidelijk dat ze Schram met open armen hebben ontvangen. Tussen seizoen 6 en 7 van Chicago Med is Schram te zien in titels als Amazing Winter Romance, Country at Heart, A Nashville Christmas Carol, en Time for Them to Come Home for Christmas.

Chicago Med was toe aan een nieuwe shakeup in de aanloop naar de seizoensfinale van seizoen 7. Nu Hannah weer in beeld is, wordt het liefdesleven van Will Halstead gecompliceerder dan ooit. 

Hoewel hun romantische geschiedenis getint is met tragedie en melodrama, hoeft dat niet te betekenen dat fans haar terugkeer in zijn armen zullen afwijzen, omdat dit soort relaties centraal staat in veel medische drama’s op tv. 

Zodra aflevering 17 wordt uitgezonden, zal het publiek in staat zijn om een veel beter gevoel te krijgen van waar Hannah’s boog voor de rest van Chicago Med seizoen 7 heen gaat, romantisch en anderszins.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Chicago Med seizoen 7 maakt Hannah Asher vaste serieactrice

Jessy Schram, die OBGYN Hannah Asher speelde in seizoen 5 van Chicago Med, keert terug als een vaste actrice in seizoen 7 van het medische drama.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)