Starstruck Seizoen 2 Trailer: Jessie en Tom krijgen nieuwe relatieproblemen

HBO geeft de Starstruck seizoen 2 trailer vrij, waarin de serie maker en ster Rose Matafeo's Jessie worstelt met haar seizoen 1 finale beslissing.

HBO heeft een nieuwe Starstruck seizoen 2 trailer vrijgegeven met in de hoofdrol komiek en bedenker Rose Matafeo. De BBC-serie die door HBO Max in de VS wordt verspreid, volgt Jessie (Matafeo), een vrouw van in de 20 uit Nieuw-Zeeland die als parttime nanny en parttime bioscoopmedewerker in Londen werkt. 

Starstruck seizoen 2

Haar leven verandert nadat ze op oudejaarsavond een one-night stand heeft met een beroemde filmster, Tom Kapoor (Nikesh Patel). De serie volgt hun op en neer gaande romance en Jessie’s chaotische leven als jonge vrouw in Londen samen met haar beste vriendin Kate (Emma Sidi).

Nu onthult HBO de Starstruck seizoen 2 trailer, en het lijkt erop dat de serie verder gaat met de nasleep van Jessie’s beslissing om niet terug te verhuizen naar Nieuw-Zeeland, in plaats daarvan blijft ze in Londen om bij Tom te zijn. Matafeo en Patel zullen beiden terugkeren in de serie, net als Sidi en Minnie Driver, die Tom’s agent Cath speelt. Starstruck seizoen 2 gaat op 24 maart in première op HBO Max. Bekijk de trailer hieronder:

Het lijkt erop dat er problemen in het paradijs zullen zijn voor Jessie en Tom als gevolg van hun verschillende werelden en achtergronden. En zelfs wat ontrouw, wat moet zorgen voor een seizoen vol drama. 

De trailer van seizoen 2 zit ook vol met de charmante terzijdes, gevatheid en onstuimigheid van Jessie, die haar karakter zo vertederend en leuk maken om naar te kijken. Kijkers zullen leren hoe ze haar liefdesleven, vriendschappen en professionele dromen navigeert wanneer Starstruck seizoen 2 in première gaat.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Starstruck Seizoen 2 Trailer: Jessie en Tom krijgen nieuwe relatieproblemen

HBO geeft de Starstruck seizoen 2 trailer vrij, waarin de serie maker en ster Rose Matafeo's Jessie worstelt met haar seizoen 1 finale beslissing.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)