Jessica Biel is een moordende huisvrouw in nieuwe Candy trailer

Hulu heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende true-crime miniserie Candy, met in de hoofdrol Jessica Biel als de beruchte Candy Montgomery.

Hulu heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende true-crime miniserie Candy, met in de hoofdrol Jessica Biel als de beruchte Candy Montgomery. Candy is gemaakt en geschreven door Robin Veith (Mad Men), Nick Antosca (Hannibal) en speelt zich af in 1980 in Texas. 

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de moordlustige Candy Montgomery, die een perfect leven leek te leiden met een liefhebbende echtgenoot, een goede baan, twee kinderen en een mooi huis in de voorsteden. 

Jessica Biel

De zaken nemen echter een wending wanneer Montgomery een relatie krijgt met haar kerkvriendin Betty Gore, met dodelijke gevolgen. Jessica Biel wordt bijgestaan door een cast met Melanie Lynskey, Timothy Simons, Pablo Schreiber en Raul Esparza.

Hulu heeft een nieuwe teaser trailer gedropt voor Candy, waarin de onherkenbare Jessica Biel, die zich verbergt achter indrukwekkende make-up in haar rol als Montgomery, in de schijnwerpers staat. 

De trailer begint met Montgomery die terecht staat voor een niet bekend gemaakt incident terwijl haar gevraagd wordt naar de aard van haar relatie met Gore. 

Kijkers krijgen dan een glimp te zien van haar schijnbaar perfecte leven dat uit elkaar valt terwijl de trailer steeds intenser wordt, met wat bloederige beelden, wat een sinistere afloop van het verhaal suggereert. Bekijk de volledige teaser hieronder:

Jessica Biel was in oktober vorig jaar aan de rol verbonden nadat Elizabeth Moss van The Handmaid’s Tale moest afzeggen vanwege een planningsconflict. 

Montgomery’s verhaal werd eerder bewerkt als een televisiefilm in 1990, A Killing in a Small Town, waarvoor Barbara Hershey een Primetime Emmy Award won voor Outstanding Lead Actress. 

De Candy trailer belooft een andere en unieke donkere kijk op de moordlustige huisvrouw. Het publiek kan Candy zien wanneer het debuteert als onderdeel van een vijf-nachts evenement op Hulu op 9 mei.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Jessica Biel is een moordende huisvrouw in nieuwe Candy trailer

Hulu heeft een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende true-crime miniserie Candy, met in de hoofdrol Jessica Biel als de beruchte Candy Montgomery.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)