The Flight Attendant seizoen 2 releasedatum vastgesteld voor april

HBO Max kondigt aan dat The Flight Attendant seizoen 2 in april 2022 in première zal gaan, ongeveer anderhalf jaar nadat seizoen 1 in première is gegaan.

HBO Max’s hitserie The Flight Attendant heeft de releasedatum van seizoen 2 vastgesteld op deze maand april. De serie, die The Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco’s vervolgproject is nadat de blockbuster sitcom uit de lucht ging, ging voor het eerst in première in november 2020. 

De show werd verder ontwikkeld door Steve Yockey en gebaseerd op de gelijknamige roman van Chris Bohjalian. De show werd goed ontvangen en werd genomineerd voor 5 Emmy’s en won een Creative Arts Emmy voor de themamuziek van Blake Neely, die ook werkte aan de populaire Netflix stalker serie You.

The Flight Attendant Seizoen 2

The Flight Attendant volgt Cuoco als Cassie Bowden, een seksueel vraatzuchtige alcoholische stewardess. 

Eén dronken verovering gaat gruwelijk mis als ze wakker wordt naast een vermoorde man in Bangkok. Terwijl de gebeurtenissen zich ontwikkelen en de FBI haar ondervraagt over de gebeurtenissen van die avond, ervaart ze flashbacks die hallucinaties kunnen zijn en begint ze te onderzoeken wat er die nacht precies is gebeurd. 

In seizoen 1 speelden Michiel Huisman, Rosie Perez, T.R. Knight, Michelle Gomez, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews, Nolan Gerard Funk en Zosia Mamet van Girls mee.

Een teaser vrijgegeven vandaag voor The Flight Attendant seizoen 2 kwam samen met de aankondiging van een officiële release datum. HBO Max zal beginnen met het uitzenden van seizoen 2, waarvan de opnames vorige maand zijn afgerond, op 21 april 2022. 

Dit zal een week zijn voordat Netflix hun enorme serie Stranger Things herlanceert met seizoen 4 deel 1, waardoor HBO hun voet tussen de deur kan krijgen voordat die krachtpatser serie dropt.

The Flight Attendant seizoen 2 volgt Cassie na een jaar van nuchterheid. Ze probeert nu om te gaan met zowel een stewardess als een CIA asset te zijn, en de dingen vliegen bijna onmiddellijk uit de rails wanneer ze getuige is van een andere moord. 

Naast het opwaarderen van Deniz Akdeniz’s Max van een terugkerend karakter naar een serie regular, zal de show ook Mo McRae (Sons of Anarchy) toevoegen als Cassie’s CIA handler, evenals Callie Hernandez (Blair Witch) en Joseph Julian Soria (The Oath) als getrouwde premiejagende partners Gabrielle en Esteban Diaz.

The Flight Attendant seizoen 1 vertelde een min of meer compleet, open-en-sluit verhaal, dus nu breken de makers weg van de wereld van de roman naar nieuw terrein.

Het zal zeker intrigerend zijn om te zien of ze de bliksem in een fles van het eerste seizoen kunnen vangen terwijl ze hun eigen weg inslaan voor de toekomst.

In het verleden werkte die aanpak niet zo goed voor HBO, in de ogen van veel fans althans, voor de laatste paar seizoenen van de George R. R. Martin fantasy adaptatie Game of Thrones. 

Maar die serie had een veel meer gepolariseerde fanbase om mee te beginnen, dus The Flight Attendant heeft waarschijnlijk een veel betere kans om de landing te maken.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)