Fear The Walking Dead Trailer hint waarom Madison nog niet is teruggekeerd

Als Madison niet dood is, waarom is ze dan nog niet teruggekomen? De Fear the Walking Dead seizoen 7 deel 2 trailer hint naar de reden waarom ze nog niet is teruggekeerd.

The Fear the Walking Dead seizoen 7 deel 2 trailer hint naar de reden van de serie waarom Madison (Kim Dickens) nog niet terug is gekomen. Maanden nadat AMC de terugkeer van Madison in de spinoff-serie bevestigde, werd haar rol teased in de trailer voor de tweede helft van seizoen 7. Het ziet er naar uit dat Madison de groep van Morgan zal ontmoeten in de aanloop naar seizoen 8, waar Dickens een vaste rol in de serie zal spelen.

Fear the Walking Dead

De personages zijn al jaren in de verkeerde veronderstelling dat Madison stierf tijdens de stadionbrand aan het einde van Fear the Walking Dead seizoen 4’s flashback verhaal. 

Maar zoals veel fans hoopten, is het sindsdien duidelijk geworden dat Madison het op een of andere manier heeft overleefd en nog steeds ergens daarbuiten is. 

Wat er met haar gebeurd is, is in de serie zelf nog niet aan de orde gekomen, maar de nieuwe trailer geeft de eerste blik op de terugkeer van haar personage. 

Madison is te zien in een kamer waar ze praat met een onbekende stem op een intercom, waarvan algemeen wordt verwacht dat het verband houdt met het PADRE mysterie van FTWD seizoen 7.

Madisons overleving in Fear the Walking Dead roept natuurlijk de vraag op: waarom is ze er niet meer? Een volledige verklaring zal nog wel even op zich laten wachten, maar de serie heeft al een antwoord laten doorschemeren in de trailer.

De stem die tegen Kim Dickens’ Madison zegt dat ze haar zullen vertellen wie ze vanaf nu zal zijn, suggereert dat er hersenspoeling in het spel kan zijn. 

En het feit dat ze dezelfde jas draagt die ze droeg toen ze stierf versterkt dat idee, omdat het betekent dat dit een flashback is over wat er gebeurde na de stadionbrand.

 Gebaseerd op wat er te zien is, lijkt het erop dat deze mysterieuze organisatie haar heeft opgenomen en haar haar oude identiteit heeft laten opgeven.

PADRE of een andere groep die Madison hersenspoelt, zou verklaren waarom ze geen contact meer probeert te maken met Alicia (Alycia Debnam-Carey) sinds ze gescheiden zijn. 

Door de tapes die Morgan’s groep in vorige seizoenen gebruikte om mensen naar hun locatie te leiden, waren er mogelijkheden voor Madison om Alicia te vinden als ze op zoek was. 

Het feit dat ze niet is tegengekomen door Alicia of een van de andere personages is een duidelijk teken dat ze niet in staat is geweest om naar hen te zoeken of het gewoon niet heeft geprobeerd. 

De Fear the Walking Dead seizoen 7 deel 2 trailer bouwt bewijs voor het laatste het geval is.

Hersenspoeling zou het verhaal van de tweede helft van seizoen 7 kunnen bepalen. 

ALS PADRE jaren heeft besteed aan het conditioneren van Madison om hun manieren te volgen, is het waarschijnlijk dat ze niet het enige slachtoffer is van dit plot apparaat in de serie. 

Talloze andere overlevenden kunnen hieraan zijn onderworpen, waardoor de schurken genoeg bondgenoten hebben als er een gevecht met Morgan’s groep plaatsvindt in Fear the Walking Dead. 

Proberen om te gaan met PADRE’s krachten terwijl je ook probeert door te dringen tot Madison kan het volgende doel van de groep zijn nadat het gevecht met Victor Strand (Colman Domingo) een conclusie heeft bereikt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)