Isla Fisher doet mee aan Will Ferrell en Jamie Foxx’s nieuwe geanimeerde komedie film

Isla Fisher is gecast tegenover Will Ferrell en Jamie Foxx in de aankomende tekenfilmkomedie Strays. De film volgt ongewenste honden die wraak nemen.

Isla Fisher is klaar om toe te treden tot de cast van Universal’s nieuwe geanimeerde komedie film Strays tegenover Will Ferrell en Jamie Foxx. Strays, een komedie die live-action elementen zal combineren met computeranimatie, zal een team van zwerfhonden volgen die wraak willen nemen op een eigenzinnige voormalige huisdiereigenaar. 

Isla Fisher, die bekend is van haar rollen in films als Wedding Crashers en Confessions of a Shopaholic, zal aan het hoofd staan van een gestapelde stemmencast.

Isla Fisher

Deadline meldt dat Fisher een nog onbekende rol zal spelen in het hond-centrische avontuur, waarin ook The Last Man on Earth’s Will Forte zal spelen, samen met Ferrell en Foxx. 

Josh Greenbaum, die de recente komedie Barb and Star Go to Vista Del Mar regisseerde, is klaar voor de regie. 

Het scenario is van Dan Perrault, die de Netflix mockumentary show American Vandal schreef. 

Ferrell zal de afgedwaalde hond spelen die besluit om wraak te nemen naast de meer ervaren hond (gespeeld door Foxx), terwijl Forte naar verluidt de voormalige eigenaar van de hond zal spelen.

Will Ferrel

De cast en crew van de film zijn een recept voor komisch succes, met Ferrell (Anchorman), Foxx (Horrible Bosses), Forte (MacGruber), en Fisher (Arrested Development) allemaal succesvolle komedie sterren. 

Samen met de scenarioschrijver en regisseur, wordt de film ook geproduceerd door Lord en Miller van The Lego Movie faam. Hoewel er verder nog niet veel bekend is over de kortgeleden aangekondigde film, is Strays klaar om binnenkort in productie te gaan.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

8 thoughts on “Isla Fisher doet mee aan Will Ferrell en Jamie Foxx’s nieuwe geanimeerde komedie film

Isla Fisher is gecast tegenover Will Ferrell en Jamie Foxx in de aankomende tekenfilmkomedie Strays. De film volgt ongewenste honden die wraak nemen.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)