Batman krijgt het enige voertuig dat stoerder is dan een Batmobile in nieuwe cover art

Batman staat bekend om zijn flitsende en gemilitariseerde voertuigen, maar een nieuwe cover toont hem met een motor die een beetje meer weg-vriendelijk is.

Batman: Hoewel hij een grote verscheidenheid aan voertuigen tot zijn beschikking heeft, is er waarschijnlijk geen beter herkenbaar voertuig in Batman’s vloot dan de Batmobiel. Sommige recente covers suggereren echter dat Batman vaker een motor gaat gebruiken. Dit is vooral te zien op de cover van Batman: Killing Time #3. Het nummer, dat in mei zal verschijnen, wordt geschreven door Tom King en geïllustreerd door David Marquez.

Batman

Killing Time is een zeer plot-zwaar verhaal dat zich veel richt op de schurken van Batman terwijl ze een complexe en strategische overval plegen. 

In het eerste nummer werken Killer Croc, Catwoman, de Riddler en de Penguin samen om een onbekend historisch object te stelen uit een goed beveiligde kluis. 

Deze personages zijn er niet toevallig bijgehaald, want ze hebben allemaal een specifieke rol te spelen, aangepast aan hun specifieke expertise.

Op Kael Ngu’s cardstock variant voor nummer #3, voor het eerst gedeeld door League of Comic Geeks, is Batman te zien op een motorfiets. 

In tegenstelling tot vele Batcycles in het verleden, lijkt dit een gewone chopper te zijn, vergelijkbaar met iets van Harley Davidson dat men op de weg zou kunnen zien. 

Wat verder interessant is, is dat op de hoofdcover van het boek, gemaakt door David Marquez, een Batmobile te zien is. 

Dit geeft de aanwijzing dat deze uitgave een zwaar achtervolging element zal hebben.

 Dit is ook in lijn met wat Tom King heeft gezegd over de serie, omdat hij weg wil van de zware verhalen die hij in het verleden heeft gedaan voor Batman en zich meer wil richten op snelle, adrenaline gevulde actie voor deze serie.

Dit motorontwerp voor Batman is een welkome verschuiving en past meer in de stijl van de Batmobile die te zien is in de recente Robert Pattinson-film. 

In The Batman lijkt de Batmobiel op een muscle car. 

Hoewel het zeker opgevoerd is en Batman-achtig, is het een verre schreeuw van de grote tank-achtige Batmobiles gezien in de Dark Knight Trilogie en de DCEU. 

Ook de motorfiets die in de Dark Knight Trilogy werd gebruikt, was een unieke creatie die je vandaag de dag nooit meer op de weg zou zien. 

Die motorfiets, de Batpod genaamd, kwam los van de Batmobiel die in die films bekend stond als de Tumbler. 

Andere Batcycles hebben ook iets dergelijks gedaan, in tegenstelling tot de chopper op deze cover, die een voertuig op zich is.

Toevallig, of misschien ook niet, heeft een film tie-in variant cover voor Batgirls #4 door Jonboy Meyers ook Robert Pattinson’s Batman op een motor. 

Dit boek is momenteel uit om de film te promoten, maar de trend staat nog steeds. 

Het lijkt erop dat DC Comics Batman laat overschakelen van meer obscure en abstracte voertuigen zoals zijn traditionele Batmobile naar vervoermiddelen die een beetje meer mainstream zijn en door de gemiddelde rijder kunnen worden bestuurd.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Batman krijgt het enige voertuig dat stoerder is dan een Batmobile in nieuwe cover art

Batman staat bekend om zijn flitsende en gemilitariseerde voertuigen, maar een nieuwe cover toont hem met een motor die een beetje meer weg-vriendelijk is.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)