Where the Crawdads Sing Eerste blik op de zuidelijke misdaad thriller

Where The Crawdads Sing, de zuidelijke romantische thriller gebaseerd op de bestseller van Delia Owens, heeft zijn eerste set beelden vrijgegeven.

Twee jaar na de eerste aankondiging zijn eindelijk de eerste beelden vrijgegeven van Where The Crawdads Sing. De film is gebaseerd op Delia Owens gelijknamige bestseller uit de New York Times. De film is gemaakt door schrijfster Lucy Alibar (Beasts Of The Southern Wild). 

Geproduceerd door Sony, kwam Reese Witherspoon ook aan boord als producent in 2021 nadat ze de roman had geselecteerd voor haar boekenclub, en sloot zich aan bij het tweede project van regisseur Olivia Newman.

Where The Crawdads Sing

Nu heeft Vanity Fair een exclusieve eerste blik gegeven op Where The Crawdads Sing, terwijl het ook licht werpt op het langdurige proces van de film. 

De beelden tonen ster Daisy Edgar-Jones als hoofdrolspeelster Kya Clark, Taylor John Smith als Tate Walker, en Harris Dickinson als Chase Andrews. De beelden spelen zich af tegen de weelderige achtergrond van het platteland van North Carolina en laten zien dat Where The Crawdads Sing een poëtische mix is van romantiek, mysterie en overleven. Bekijk de nieuwe beelden hieronder.

Where The Crawdads Sing Galerie 1

Verder in het bericht meer afbeeldingen!

 

Where The Crawdads Sing volgt Kya van jongs af aan tot ze volwassen is. De film volgt het leven van de jonge vrouw terwijl ze vecht om te overleven in een wereld waar ze zowel in de steek gelaten als gemeden wordt.

Onderweg raakt de geïsoleerde Kya verstrikt in twee jonge mannen, Tate en Chase, die elk nieuwe en verschillende complicaties in haar leven brengen.

De film werd ongeveer vier maanden lang in Louisiana opgenomen en de productie werd niet alleen gehinderd door COVID-onderbrekingen, maar ook door het noodweer.

Where The Crawdads Sing Galerie 2

De cast en de crew hadden te kampen met bliksemstormen, stortregens en de intense zomerhitte tijdens het filmen in de moerassen van de North Shore.

Maar na zo’n lange en tumultueuze reis, zal Where The Crawdads Sing eindelijk zijn bioscooppremière beleven op 22 juli en het zal een visueel verbluffend project worden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Where the Crawdads Sing Eerste blik op de zuidelijke misdaad thriller

Where The Crawdads Sing, de zuidelijke romantische thriller gebaseerd op de bestseller van Delia Owens, heeft zijn eerste set beelden vrijgegeven.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)