Sandra Bullock zou haar geen vervolg regel kunnen breken voor The Lost City 2

Sandra Bullock onthult dat ze zou overwegen haar " geen vervolg" regel te breken om The Lost City 2 te maken, maar het zou wel een heel goed idee moeten zijn.

Sandra Bullock onthult dat ze zou overwegen haar geen vervolg regel te breken voor The Lost City 2. De ster van films als Miss Congeniality, Gravity, The Proposal, en Netflix’s hitfilm Bird Box, gaat met The Lost City (eerder The Lost City of D) een wilde actiekomedie aan. The Lost City vertelt het verhaal van een romanschrijfster die op een boektournee is en op een avontuur in de jungle belandt nadat een ontvoeringspoging misloopt.

The Lost City heeft een sterke cast rond Sandra Bullock, met Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Oscar Nunez, Raymond Lee, en Patti Harrison ook in de hoofdrollen. 

Een eerste trailer voor de film belooft veel te lachen en evenveel actie, met Radcliffe in een schurkachtige rol en Tatum die een stuntelig covermodel speelt. 

The Lost City wordt geregisseerd door Aaron en Adam Nee, die eerder onder meer The Last Romantic en Band of Robbers regisseerden. 

De gebroeders Nee zullen ook de aankomende Masters of the Universe regisseren, die pas in 2024 uitkomt.

In een nieuw interview met Variety onthult Sandra Bullock dat, ook al is de film nog niet uit, ze zou kunnen overwegen haar regel om geen sequels te maken te breken om The Lost City 2 te doen. 

Sandra Bullock legt uit dat, nu ze meer ervaring heeft en meer zeggenschap over haar eigen projecten, ze zich beter op haar gemak voelt om te vechten voor wat ze uit haar films wil halen. 

Ze beweert ook dat, als schrijver Dana Fox met een goed genoeg idee zou komen, The Lost City 2 misschien wel doorgaat. Bekijk Bullocks volledige commentaar hieronder:

"Ik had een 'geen vervolg' regel toen ik nog niet het voordeel had om te vechten voor wat ik echt wilde. Ik heb het gevoel dat ik op mijn oude dag leer om te vechten voor de dingen waarvan ik denk dat ze het beste op het scherm zouden zijn - en het kan me niet schelen wie er boos wegkomt van de vergadering.

"Ik weet niet of ik een vervolg zou willen doen, maar kijk - we hadden Dana Fox als schrijver. Als Dana Fox met iets briljants op de proppen kan komen... Daar ga je dan."

Sandra Bullock onthulde haar “geen vervolg” regel ongeveer tien jaar geleden, na het succes van haar team-up met Melissa McCarthy voor The Heat. 

Hoewel Sandra Bullock in de loop van haar carrière in heel wat hits heeft gespeeld, waren twee films die niet helemaal aan de verwachtingen beantwoordden. 

Allebei sequels. Speed 2: Cruise Control wordt algemeen beschouwd als een mindere film in elk opzicht vergeleken met de eerste Speed, waarin ze de hoofdrol speelde naast Keanu Reeves. 

Ook Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous slaagde er niet in om zowel kritisch als commercieel dezelfde hoogten te bereiken als de eerste film.

Het valt nog te bekijken of The Lost City een hit zal worden, maar Bullocks opmerkingen over een mogelijk vervolg suggereren dat ze vertrouwen heeft in de film. 

Sandra Bullock onthulde kortgeleden echter ook dat ze een acteerpauze wil inlassen, wat betekent dat als er een vervolg komt op The Lost City, dit nog even op zich zal laten wachten. 

Het is onduidelijk hoe succesvol The Lost City zal zijn, maar het klinkt zeker alsof een vervolg afhankelijk is van de vraag of Fox met een goed genoeg idee kan komen. 

The Lost City komt later deze maand uit in de bioscoop, op 25 maart en als de film groen licht krijgt, zal The Lost City 2 nog wel even op zich laten wachten.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “Sandra Bullock zou haar geen vervolg regel kunnen breken voor The Lost City 2

Sandra Bullock onthult dat ze zou overwegen haar " geen vervolg" regel te breken om The Lost City 2 te maken, maar het zou wel een heel goed idee moeten zijn.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)