The Lost City’s glinsterende jumpsuit was Sandra Bullock’s grootste uitdaging

The Lost City-ster Sandra Bullock geeft toe dat de grootste uitdaging tijdens het filmen het doorkruisen van een jungle in een paillettenjumpsuit was.

Sandra Bullock, ster van The Lost City, gaf onlangs toe dat de grootste uitdaging tijdens het filmen van de actie-romance film was om door een jungle te trekken in een met lovertjes versierde jumpsuit. In de film, die oorspronkelijk The Lost City of D zou heten toen de productie in 2020 werd aangekondigd, speelt Bullock samen met Channing Tatum de hoofdrol als een onwaarschijnlijk koppel dat in een scenario terechtkomt dat rechtstreeks uit een avonturenroman komt. De film ging op 12 maart in wereldpremière op South by Southwest en komt op 25 maart exclusief in de bioscoop.

The Lost City

De broers Aaron en Adam Lee regisseren de film, die Bullocks personage Loretta Sage volgt, een bestseller romanschrijfster die wordt ontvoerd door de excentrieke miljardair Fairfax (Daniel Radcliffe), die gelooft dat Sage’s inspiratie voor haar romans de sleutel is tot het ontdekken van ongrijpbare schatten. 

Sage’s hoop op redding berust op Alan Caprison (Tatum) die de suave held belichaamt die hij uitbeeldt op Sage’s boekomslagen, en op een CIA-agent gespeeld door Brad Pitt, waarvan kortgeleden werd bevestigd dat hij een veel grotere rol in de film zal hebben. 

Andere sterren in de The Lost City zijn Da’Vine Joy Randolph, Patti Harrison, en Oscar Nuñez.

In een interview met ET Canada (via CinemaBlend) onthulde Bullock dat haar grootste moeilijkheid tijdens het filmen het aantrekken van haar garderobe van een glinsterende, met lovertjes versierde jumpsuit in de jungle was. 

De jumpsuit is bedekt met duizenden glinsterende pailletten en wordt gecombineerd met een intimiderend paar naaldhakken die Bullock tijdens het filmen moest dragen. 

In een scène van haar personage Sage zegt ze zelfs: “Moet ik een glitter onesie dragen?” Bullocks commentaar is hieronder te lezen:

"In The Lost City, waren de moeilijkheden die we moesten overwinnen: Jumpsuit. Jumpsuit. Jumpsuit...de jumpsuit is een karakter op zich."

Naarmate de releasedatum van de The Lost City nadert, blijft deze aan momentum winnen met interviews tussen de sterren over bewogen scènes zoals een naaktscène met Tatum en Bullock in de jungle. 

Het lijkt erop dat parallel aan hoe hun personages figuurlijke en letterlijke bergen moeten overwinnen in de film, beide acteurs hun eigen uitdagingen te overwinnen hadden tijdens de productie. 

Uit de trailers blijkt dat Bullock’s personage te zien is in de paarse sequined jumpsuit tijdens zowel haar signeersessies als haar trektocht door de jungle, wat aangeeft dat Bullock het grootste deel van de tijd dat ze op de set was in de jumpsuit rondliep.

Hoewel de keuze van de garderobe voor Bullock’s personage elegant is en in het oog springt, is het verre van het utilitaire ontwerp dat men zou verkiezen voor een jungle avontuur dat wandelen, zwemmen en klimmen vereist. 

Dit zal ongetwijfeld bijdragen aan de komische factor van de film, samen met het onwaarschijnlijke paar van Bullock en Tatum dat wordt onderbroken door de altijd suave Pitt. 

Met meerdere andere rom-coms die al streaming diensten en theaters raken dit jaar, zal het aan het publiek zijn om te bepalen of de genre-buigende komedie actie romance dat is The Lost City is alles wat het is opgebouwd om te zijn.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “The Lost City’s glinsterende jumpsuit was Sandra Bullock’s grootste uitdaging

The Lost City-ster Sandra Bullock geeft toe dat de grootste uitdaging tijdens het filmen het doorkruisen van een jungle in een paillettenjumpsuit was.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)