MotoGP 22 voorbeschouwing Hoge snelheidsspanningen zijn onderweg

MotoGP 22 lijkt opnieuw een sterke racegame van Milesstone te worden, met meer gameplay-opties en knipogen naar klassieke MotoGP-races uit het verleden.

MotoGP is een van de meest prestigieuze motorracecategorieën, maar ontwikkelaar Milestone heeft zijn reputatie opgebouwd als de studio waar je terecht kunt voor alle motorraces. Milestone heeft de laatste tijd veel succes geboekt met zijn MotoGP-titels, maar ook met andere formidabele series zoals de geliefde RIDE-games. Nu hebben spelers een eerste blik kunnen werpen op MotoGP 22 in actie.

MotoGp 2022

MotoGP 22 heeft dezelfde opzet als de andere MotoGP-games van Milestone, als officiële begeleiding van het kampioenschap van dit jaar. 

Spelers kunnen het dit jaar opnemen tegen de teams van zowel de MotoGP als de verschillende juniorformules, met alle officiële circuits en een uitgebreide carrièremodus voor langdurig spelen. 

Daarnaast bevat de game nog enkele andere updates, waaronder een terugblik op het iconische MotoGP-seizoen 2009.

Met de preview-build van het spel lijkt MotoGP 22 zeker te voldoen aan het niveau van gameplaykwaliteit dat tot nu toe van de serie werd verwacht. 

Het is een soepele ervaring en net als in de beste wegracegames ligt de nadruk op de speler die in het juiste ritme moet komen en de circuits moet doorlopen om zo snel mogelijk te zijn. 

Het succes van MotoGP 21 wordt voortgezet en hopelijk levert het eindproduct een nog beter eindresultaat.

Opvallend is dat de preview geen details prijsgeeft over de carrièremodus van de game, die natuurlijk het brood en boter zal zijn voor de singleplayer-gameplay. 

Als we mogen afgaan op de vorige MotoGP-games (en andere games met een Milestone-licentie zoals MXGP 2021), dan zal het opnieuw de bedoeling zijn om via de rangen op te klimmen tot de hoogste echelons van de sport. 

Gelukkig bevat de preview hier ook de andere kernopties van de game, met een kampioenschapsmodus om het seizoen te doorlopen en losse races om op te pakken en te spelen, zodat je een goed idee krijgt van hoe de titel zal aanvoelen.

Een belangrijke toevoeging aan MotoGP 22 is het speltype Season 2009. 

Dit speltype richt zich op het MotoGP-kampioenschap van 2009, waarbij de speler enkele situaties uit de raceserie voor zijn kiezen krijgt. 

Het is een leuke manier om een klassiek seizoen van de sport te doorlopen via een verzameling verschillende speltypen. 

Het is een goede introductie voor nieuwe spelers en een blijk van erkenning voor MotoGP-fans die al langer meedoen.

Er zijn ook enkele goede hints dat MotoGP 22 toegankelijker wil zijn dan de vorige games. 

Dit betekent niet dat het standaard gemakkelijker is hogere moeilijkheidsgraden zullen de reflexen van veteranen nog steeds op de proef stellen, maar de toevoeging van zaken als een splitscreen-modus betekent wel dat er meer opties zijn om nieuwe spelers erbij te betrekken. 

Motorracen is soms een beetje een niche, dus het is een goede keuze van Milestone om meer mensen bij de game te betrekken met een eenvoudige toegang tot multiplayer. 

Dit kan zijn vruchten afwerpen, net als de vergelijkbare optie die beschikbaar is in de Codemasters F1-games.

MotoGP 22 ziet er ook goed uit. De modellen van de motoren voelen authentiek aan, terwijl de modellering van de lay-out van de circuits de game ook een gevoel van realisme geeft dat motorsportfans tevreden zal stellen, terwijl het gevoel van snelheid dat nodig is om je hart sneller te laten kloppen in die lange bochten behouden blijft. 

Het racen voelt ook beter aan dan in voorgaande games, met duidelijke verbeteringen in de tactiele aard van de circuits, vooral de bochten.

MotoGP 22 belooft dus weer een sterk deel in de serie te worden. De game is breder van opzet en biedt spelers enkele leuke extra’s, terwijl het racen in de basis ook beter lijkt te zijn geworden. 

Het duurt echter niet lang meer voordat de volledige game uit is, en dan kunnen fans weten of MotoGP 22 dit potentieel waarmaakt.

MotoGP 22 komt 21 april 2022 uit voor PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X. Screen Rant kreeg voor deze preview een downloadcode voor de pc ter beschikking gesteld.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “MotoGP 22 voorbeschouwing Hoge snelheidsspanningen zijn onderweg

MotoGP 22 lijkt opnieuw een sterke racegame van Milesstone te worden, met meer gameplay-opties en knipogen naar klassieke MotoGP-races uit het verleden.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)