Disney Plus brengt Trailer Key Art uit voor Frans Fantasie Sci-Fi Origineel Parallels

Disney Plus heeft de trailer en key art onthuld voor Parallels, haar nieuwe Franse Original serie die wordt omschreven als een fantasy sci-fi serie zoals Stranger Things. Alle zes afleveringen zullen op 23 maart wereldwijd lanceren op het platform van Disney Plus.

Parallels vertelt het verhaal van vier vrienden Bilal, Romane, Samuel en Victor – wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer een mysterieuze gebeurtenis de groep verstrooit in verschillende tijdlijnen. De vier tieners zullen er alles aan doen om te begrijpen wat er is gebeurd en proberen terug te keren naar de zorgeloze onschuld van hun vroegere levens.

Disney Plus

De serie wordt aangevoerd door tieners en bevat veel frisse gezichten, waaronder Thomas Chomel (Clem), Omar Mebrouk (HPI, Les Invisibles), Jules Houplain (HPI), Jade Pedri (Ils étaient dix), Naidra Ayadi (Polisse, Black Spot, Stillwater) en Guillaume Labbé (The Hookup Plan, Je te promets, L’Ecole de la vie). Andere castleden zijn Gil Alma (César Wagner), Elise Diamant (Mensonges), Dimitri Storoge (Validé, La Révolution), Agnès Miguras (ASKIP), Maxime Bergeron (Fantasies, ASKIP), Victoria Eber (Beyond Appearances) en Timoté Rigault.

De serie werd gecreëerd door Quoc Dang Tran (Marianne, Nox), die er samen met Anastasia Heinzl (Beyond Appearances) aan meeschreef. Hij produceerde de serie via zijn filmmaatschappij Daïmôn Films met Raphaël Rocher en Eric Laroche bij Empreinte Digitale. Benjamin Rocher en Jean-Batiste Saurel regisseerden de voorstelling.

Parallels, een suspensevolle sci-fi avonturenserie met een vleugje komedie, zal een van de eerste Franse producties zijn die wordt uitgezonden op Disney Plus, in Frankrijk en op alle andere Disney Plus markten, zei Pauline Dauvin, VP van programmering, productie en acquisities bij The Walt Disney Company France.

Het sci-fi genre is relatief ongewoon in Franse series, dus deze nieuwe productie zal een interessante aanvulling zijn op de shows die momenteel beschikbaar zijn op de service, zei Dauvin.

Tran, die eerder werkte aan Fais pas ci, fais pas ça en Call My Agent!, zei dat hij een fantastisch verhaal wilde vertellen over tieners, op een leeftijd waarop je de onschuld verlaat en de banden van vriendschap onwankelbaar zijn.

De speciale effecten en de spectaculaire elementen waren voor ons minder belangrijk dan de emoties en de intimiteit – we werden perfect gehoord door de Disney-teams die ons gedurende het hele project met enthousiasme begeleidden, voegde de creatieveling eraan toe.

Rocher en Laroche zeiden dat ze beiden erg dol waren op maar dat is een genre dat zelden te zien is op onze schermen in Frankrijk.

De kans om nauw samen te werken met de Franse en internationale teams van Disney Plus, een wereldleider in familie-entertainment, was een prachtige kans voor ons, voegde het tweetal eraan toe.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)