Elite seizoen 5 releasedatum vastgesteld voor april op Netflix

Hit Spaanse tienerdrama Elite zal terugkeren voor seizoen 5 in slechts een paar weken, zoals Netflix een begin april premièredatum voor de twisty serie heeft vastgesteld.

Netflix stelt een vroege april premièredatum voor Elite seizoen 5. Een kruising tussen Riverdale en Euphoria, Netflix’s hit tienerdrama Elite weet kijkers al enkele jaren te boeien met schandalen en drama. De Spaanse serie begon voor het eerst in 2018 en volgde de bevoorrechte tieners van de Las Encinas school nadat drie beursstudenten hun gelederen kwamen versterken. Netflix verlengde Elite vorig jaar tot en met seizoen 6 na de release van de vierde reeks, die nieuwe personages en nieuwe mysteries naar de serie bracht.

Elite seizoen 5

Waar de dingen voor het laatst ophielden, is Elite opnieuw in een staat van verandering. 

Geen van de leden van de cast is deze keer dood, maar Guzmán (Miguel Bernardeau) heeft per ongeluk Armando (Andres Velencoso) vermoord, de oudere man die het gemunt had op nieuwkomer Mencía (Martina Cariddi) uit seizoen 4. 

Als gevolg daarvan verliet Guzmán Spanje om Europa te zien met zijn beste vriend Ander (Aron Piper), die op zijn beurt zijn aan en uit geliefde Omar (Omar Ayuso) moest verlaten. 

De rest van de Las Encinas crew heeft ook genoeg op hun bordje, wat zeker aan het licht zal komen wanneer Elite seizoen 5 volgende maand verschijnt.

Volgens TVLine heeft Netflix bevestigd dat Elite terugkeert voor seizoen 5 op vrijdag 8 april. 

Zoals gebruikelijk voor de streamer, zullen alle 8 afleveringen beschikbaar zijn op die dag. 

Er wordt gezegd dat seizoen 5 zal oppakken na het nieuwjaarsfeest dat Guzmán Armando zag doden. 

Het geheim van Armando’s dood dreigt de ontluikende romance tussen Samuel (Itzan Escamilla) en Ari (Carla Diaz) te verstoren, wat bevestigt dat die kwestie nog steeds de kop op zal steken. Elite co-creator Carlos Montero zei in een verklaring:

"Élite is een universum waar ik altijd naar terug wil keren. Als maker en als toeschouwer. Het stimuleert me, troost me, moedigt me aan. En het vijfde seizoen is zo geweldig, zo levend, dat ik weet dat ik er meer dan twee of drie keer naar terug zal komen. Het is een feest voor de zintuigen. Je gaat ervan genieten."

Elite seizoen 5 zal de toevoegingen van drie nieuwkomers zien: Bilal (Adam Nourou), Isadora (Valentina Zenere), en Iván (André Lamoglia). 

Elders zullen personages als Omar, Phillipe (Pol Granch) en Mencía nog steeds worstelen met de gevolgen van Elite seizoen 4. 

Het is nog niet duidelijk of Ander en Guzmán zullen terugkeren van hun reis, alhoewel er wordt gezegd dat Omar het vertrek van Ander aan het verwerken is. 

Het zou kunnen dat “Omander” nu echt op zijn einde loopt, al zullen er zeker nog genoeg andere koppels opduiken om de fans bezig te houden.

Omdat Elite al is verlengd voor seizoen 6, kunnen fans de nieuwe afleveringen in zonder bang te zijn dat ze worden achtergelaten door de onvermijdelijke cliffhanger.

De serie staat bekend om zijn constante wendingen, en hoewel het nog niet duidelijk is wat het overkoepelende mysterie voor seizoen 5 zal zijn, zal het publiek er snel achter komen.

Elite seizoen 5 zal waarschijnlijk een trailer krijgen in de komende weken als de première dichterbij komt. 

In de tussentijd kan iedereen die de laatste partij korte verhalen, die de kloof van het ene seizoen naar het volgende overbruggen, nog niet heeft bekeken, ze bekijken op Netflix

Met andere woorden, er zal binnenkort geen tekort zijn aan Elite content.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Elite seizoen 5 releasedatum vastgesteld voor april op Netflix

Hit Spaanse tienerdrama Elite zal terugkeren voor seizoen 5 in slechts een paar weken, zoals Netflix een begin april premièredatum voor de twisty serie heeft vastgesteld.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)