Marvel’s What If…? Seizoen 2 release in 2022 bevestigd door schrijver

Marvel's What If...? seizoen 2's release in 2022 is bevestigd door hoofdschrijver A.C. Bradley in reactie op een bericht dat het dit jaar zou komen.

Marvel’s What If…? seizoen 2’s release in 2022 is bevestigd door hoofdschrijver A.C. Bradley in antwoord op een rapport dat het dit jaar zou aankomen. De geanimeerde Marvel Cinematic Universe-serie is een bewerking van de gelijknamige comic-verhaallijn waarin alternatieve realiteiten worden verkend die zijn afgeleid van iconische momenten in het leven van de helden die anders zijn verlopen. 

In Marvel’s What If…? zijn deze afgetakt van opmerkelijke MCU-gebeurtenissen, waaronder Tony Stark die wordt gered door Killmonger, T’Challa die Guardians of the Galaxy-leider Star-Lord wordt en de Avengers die in zombies worden veranderd.

Jeffrey Wright leidde de cast van Marvel’s What If…? als Uatu, beter bekend als de Watcher, een lid van een buitenaards ras dat het Multiversum observeert maar weigert in te grijpen in de gebeurtenissen totdat dat nodig is. 

De serie bevatte ook de terugkeer van de meeste grote MCU-sterren, waaronder Benedict Cumberbatch, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson, Hayley Atwell, Michael B. Jordan, Tom Hiddleston en Chadwick Boseman in zijn laatste optreden als T’Challa voor zijn dood. 

Marvel’s What If…? kreeg overwegend positieve kritieken van zowel critici als publiek voor zijn vocale prestaties, unieke verhalen en animatie, alhoewel er ook kritiek was op het tempo van sommige afleveringen.

In reactie op een bericht van The Direct op Twitter over het releasevenster, bevestigde hoofdschrijver A.C. Bradley dat Marvel’s What If…? seizoen 2 in 2022 in première zal gaan. 

Bradley bevestigde de release door te verklaren “Zie je later dit jaar, kinderen!” in combinatie met hashtags voor de studio en de serie. Bekijk de aankondiging van Bradley hieronder:

In tegenstelling tot de meeste Disney+ tegenhangers was Marvel’s What If…? seizoen 2 al zo goed als zeker voor de première van de serie, met studiohoofd Kevin Feige die bevestigde dat het al bijna twee jaar in ontwikkeling was voordat seizoen 1 zelfs maar in première ging. 

Terwijl de schrijvers en cast voortdurend ideeën en vooruitgang onthulde in de aanloop naar het debuut. 

Bradley’s bevestiging dat seizoen 2 zal uitkomen in 2022 komt misschien niet als een verrassing, omdat recente rapporten erop wezen dat zowel seizoen 2 als Secret Invasion later dit jaar in première zouden gaan. 

Producer Brad Winderbaum afgelopen augustus aangaf dat het waarschijnlijk dit jaar in première zou gaan. 

Bovendien, met scripts voor What If…? seizoen 2 waarvan is bevestigd dat ze vanaf oktober klaar zijn en de productie van MCU-projecten soepeler verloopt dan eerder in de pandemie, lijkt dat de productie al aan de gang is voor de terugkeer van de animatieserie.

Met Marvel’s What If…? seizoen 2 nu bevestigd voor een release datum in 2022, hebben MCU fans veel om naar uit te kijken in de rest van het jaar, zowel op het grote als het kleine scherm.

Cumberbatch is momenteel de laatste hand aan het leggen aan de reshoots voor Doctor Strange in de Multiverse of Madness die gepland staat voor mei.

Oscar Isaac maakt zich klaar voor de première van Moon Knight eind maart, Taika Waititi is Thor: Love and Thunder aan het afronden voor de release in juli en toekomstig Ironheart-ster Dominique Thorne is klaar met de opnames voor Black Panther: Wakanda Forever voor de release in november.

In de tussentijd kan het publiek Marvel’s What If…? seizoen 1 nu streamen op Disney+.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)