Hostile Territory Trailer en Poster onthuld

De exclusieve trailer en poster voor Saban Films' aankomende post-Civil War-set actie-avonturenfilm Hostile Territory.

De exclusieve trailer en poster voor de aankomende Western, actie, avonturenfilm Hostile Territory, die zich afspeelt in het Burgeroorlogtijdperk, zijn onthuld. Eerder dit jaar werd bekend dat Saban Films de Noord-Amerikaanse distributierechten van de film had gekocht. De film, die eerder de titel The Orphan Train droeg, kende enkele tegenslagen als gevolg van de COVID pandemie.

Hostile Territory, is geïnspireerd door een waar gebeurd verhaal, en volgt voormalig krijgsgevangene Jack Calgrove (Brian Presley), die hemel en aarde beweegt om herenigd te worden met zijn kinderen na de burgeroorlog.

Na zijn thuiskomst ontdekt Jack dat zijn vrouw op tragische wijze om het leven is gekomen en dat zijn kinderen, waarvan wordt aangenomen dat ze wees zijn, met een trein diep het Westen in gaan en de vijandelijke linies passeren, met de bedoeling dat ze in een nieuw tehuis worden geplaatst.

Calgrove en een andere soldaat werken samen met een troep indiaanse scherpschutters en een bevrijde slaaf in een poging de trein tegen te houden.

In de film spelen ook Matt McCoy (The Hand that Rocks the Cradle, Tom Clancy’s Jack Ryan), Brea Bee (Silver Linings Playbook), Brad Leland (Deepwater Horizon), Lew Temple (The Devil’s Rejects), en Craig Tate (King Richard).

Presley, die de film ook schreef, produceerde en regisseerde, zit al meer dan twintig jaar in het vak.

Hij was een vaste waarde in de soap Port Charles en had rollen in shows als 7th Heaven en Malibu, CA.

Op het witte doek had Presley een hoofdrol tegenover Kurt Russell in Touchback uit 2011 en was hij te zien in het Tweede Wereldoorlog marinedrama USS Indianapolis: Men of Courage met Nicholas Cage, Thomas Jane, en Tom Sizemore. Bekijk de trailer van Hostile Territory hieronder:

Hostile Territory Trailer

Presley’s in Californië gevestigde productiemaatschappij, P12 Films, heeft een nogal onzelfzuchtig bedrijfsmodel.

Voor elk project dat het produceert, werkt P12 Films samen met non-profits die een percentage van alle verkopen ontvangen.

Bijvoorbeeld, voor de film The Great Alaska Race, die het waargebeurde verhaal vertelt van de beroemde slede race honden Balto en Togo, werd de winst gedeeld met de non-profits Battle Dawgs for Combat Veterans, Champions Club, Beargrease Sled Dog Marathon, Deity Animal Rescue, Hope is Alive, en de Iditarod Sled Dog Race.

Hostile Territory Poster

Hostile Territory is een van de enkele westerns die de laatste tijd zijn geproduceerd.

Het genre, dat een opleving kent, heeft kortgeleden ook de Academy Award genomineerde The Power of the Dog, The Harder They Fall, Old Henry, Cry Macho, en Those Who Wish Me Dead voortgebracht.

Hostile Territory draait op 22 april 2022 in de bioscoop en is op 26 april 2022 digitaal en on-demand beschikbaar.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Hostile Territory Trailer en Poster onthuld

De exclusieve trailer en poster voor Saban Films' aankomende post-Civil War-set actie-avonturenfilm Hostile Territory.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)