Undone Seizoen 2 Clips Eerste blik op de terugkeer van een geestverruimende serie

Tijdens hun recente SXSW panel, heeft Prime Video een releasedatum aangekondigd en een nieuwe look gegeven voor de surrealistische animatieserie Undone seizoen 2

Undone Seizoen 2: Prime Video heeft fans een eerste blik gegund op het aankomende tweede seizoen van de genre-bending animatieserie Undone. Gecreëerd door BoJack Horseman’s Kate Purdy en Raphael Bob-Waksberg, markeerde de serie Amazon’s debuut in originele animatie voor volwassenen toen seizoen 1 voor het eerst in première ging terug in september 2019. 

De unieke visuele stijl van de serie wordt gekenmerkt door het unieke gebruik van rotoscoping, een nauwgezet proces waarbij animatoren frame voor frame over live-action bewegende beelden trekken. Kunstenaars die aan de serie werkten, zouden ook een verscheidenheid aan media gebruiken om achtergronden te creëren, waaronder olieverfschilderijen op doek, om een echt onderscheidende esthetiek te bieden.

Met Rosa Salazar van Brand New Cherry Flavor en Alita: Battle Angel in de hoofdrol als Alma Winogra-Diaz, volgt de serie haar karakter als ze de stroom van tijd begint te ervaren op een niet-lineaire en compleet geestverruimende manier. 

Met behulp van haar vermogen om de tijd te manipuleren en te verplaatsen na een bijna-fataal auto-ongeluk, gaat Alma op zoek naar de waarheid rond de dood van haar vader Jacob (gespeeld door Bob Odenkirk). 

In het begin waren Alma’s ervaringen een bron van zorg, maar ze begon langzaam haar pas ontdekte vaardigheden te beheersen. Het eerste seizoen wordt geprezen om zijn kunstzinnigheid en surrealistische verhaalelementen en heeft een indrukwekkende score van 98% bij de kritieken op Rotten Tomatoes.

Met het tweede seizoen van de serie al aangekondigd in november 2019, kregen fans eindelijk een releasedatum en een eerste blik op het nieuwe seizoen tijdens het recente South by Southwest (SXSW) panel van de serie. 

Volgens Prime Video kunnen fans seizoen 2 op vrijdag 29 april op het scherm verwachten in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd. Bekijk hieronder de clips die tijdens het panel van de serie werden getoond:

Het eerste seizoen van Undone, waarin het begrip realiteit zelf werd vervormd en in twijfel getrokken, beloofde en leverde een compleet unieke kijkervaring op. 

Deze nieuwe beelden van Undone zijn intrigerend en visueel aantrekkelijk. Salazar’s Alma onthult nog meer familiegeheimen, waaronder het vermogen van haar zus Becca (gespeeld door Angelique Cabral) om ook door de tijd te reizen. 

Alma roept haar hulp in om nog dieper in de mysteries van het verleden te graven en een manier te vinden om te genezen van hun gedeelde familietrauma. 

Deze nieuwe clips hinten ook naar het belang van een mysterieuze relatie die hun moeder had tijdens haar jonge jaren.

Bijna twee en een half jaar nadat seizoen 1 uitkwam, zullen fans van Undone ongetwijfeld opgewonden zijn om te horen dat ze niet al te lang meer hoeven te wachten tot ze weer verder kunnen gaan waar ze gebleven waren. 

Hopelijk zullen deze nieuwe beelden zelfs nieuw publiek inspireren om Undone seizoen 1 te bekijken en zelf te zien waar de critici zo lovend over zijn geweest. Alma’s tijdreis avonturen gaan verder wanneer Undone seizoen 2 in première gaat op 29 april.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)