Moonshot Filmtrailer Cole Sprouse en Lana Condor worden verliefd op Mars

Warner Bros. onthult een trailer voor de sci-fi romantische komedie Moonshot, met in de hoofdrollen Lana Condor en Cole Sprouse, die exclusief op HBO Max in première gaat.

De trailer voor Moonshot is eindelijk gearriveerd, met in de hoofdrollen Cole Sprouse en Lana Condor als ster-gekruiste geliefden. De film, geregisseerd door Christopher Winterbauer en geschreven door Max Taxe, volgt de co-sterren als studenten Sophie en Walt, die samen een reis ondernemen aan boord van een spaceshuttle van de aarde naar Mars. Naast het tweetal zal de speelfilm ook Mason Gooding, Emily Rudd en Zach Braff in de hoofdrollen hebben.

Moonshot

Nu heeft Warner Bros. Pictures de officiële trailer gedeeld voor de aankomende sci-fi romantische komedie van Moonshot. Van de melodie van Bazzi’s “Paradise” tot BTS en Coldplay’s collaboratieve single “My Universe” spelend op de achtergrond, begint de trailer met Sophie die de ingewikkelde lange afstand relatie tussen haar en haar vriend Calvin (Gooding) uitlegt aan Walt. 

Nadat Sophie besluit mee te doen aan het Mars-programma om zich te herenigen met haar partner, sluipt Walt aan boord van dezelfde spaceshuttle. 

Terwijl hij Sophie smeekt om zijn dromen om naar Mars te gaan levend te houden, beginnen nieuw gevonden gevoelens in het heelal te vonken. Bekijk de volledige trailer hieronder:

Moonshot Trailer

De trailer onthult de eerste blik op de on-screen chemie tussen het paar, als hun personages beginnen verliefd te worden terwijl ze op weg zijn naar de rode planeet.

Hoewel het hun eerste gezamenlijke film is, zijn Sprouse en Condor geen onbekenden in het romantische filmgenre. 

Sprouse heeft eerder de hoofdrol gespeeld in het romantische drama Five Feet Apart, terwijl Condor Netflix’s To All the Boys I’ve Loved Before franchise heeft geleid. 

In termen van hoe de sterren voor hen zullen uitlijnen, zal het publiek moeten afstemmen wanneer Moonshot op 31 maart in première gaat, exclusief streaming op HBO Max.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “Moonshot Filmtrailer Cole Sprouse en Lana Condor worden verliefd op Mars

Warner Bros. onthult een trailer voor de sci-fi romantische komedie Moonshot, met in de hoofdrollen Lana Condor en Cole Sprouse, die exclusief op HBO Max in première gaat.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)