Captain Nova Nederlandse Sci-Fi film komt in april 2022 naar Netflix

De Nederlandstalige sciencefictionfilm Captain Nova uit 2021 komt in april 2022 naar Netflix over de hele wereld.

Captain Nova: De film werd vorig jaar in Nederland uitgebracht op het Cinekid Festival (waar hij 4 prijzen in de wacht sleepte), maar dit wordt de eerste keer dat de sci-fi familiefilm buiten de regio te zien is. De film, geproduceerd door Keplerfilm, is een mix tussen Lost in Space en de kortgeleden uitgebrachte Adam Reynolds film, The Adam Project.

Captain Nova

Volgens Box Office Mojo kreeg Captain Nova in december 2021 een bioscooprelease in 120 theaters door heel Nederland en bracht tussen 2 december tot en met 20 februari ruim $129.000 op.

Hier is wat je kunt verwachten van de film:

Een gevechtspilote uit een ontredderde toekomst transformeert onverwacht in haar jongere zelf terwijl ze terug in de tijd reist op een missie om een wereldwijde ramp af te wenden.

Bekijk hieronder de trailer van Captain Nova

 

Hoewel recensies niet overvloedig zijn, heeft de film een IMDb-score van 7,2 op het moment van publicatie.

De film is voorzien om aan te komen op 1 april 2022 op Netflix in alle regio’s met uitzondering van Nederland, althans voor nu. Er bestaat een pagina op Netflix zonder Netflix Original branding die suggereert dat het later zal worden toegevoegd aan Netflix NL.

Tal van dub en ondertiteling opties zullen beschikbaar zijn op Netflix, waaronder de originele Nederlandse audio, evenals dubs voor Engels, Frans, Spaans en Duits.

Captain Nova zal zich bij Netflix UK & the US voegen als de 17e Nederlandse Netflix Original titel of de 12e Nederlandse Netflix Original film.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “Captain Nova Nederlandse Sci-Fi film komt in april 2022 naar Netflix

De Nederlandstalige sciencefictionfilm Captain Nova uit 2021 komt in april 2022 naar Netflix over de hele wereld.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)