Bridgerton auteur zegt dat het publiek dol zal zijn op nieuwkomer Kate Sharma

Over slechts een paar weken zullen Bridgerton fans kennismaken met Kate Sharma van Simone Ashley, en auteur Julia Quinn zegt dat iedereen haar uiteindelijk zal aanbidden.

Bridgerton: Julia Quinn, het brein achter de Bridgerton boekenreeks, prijst nieuwkomer Simone Ashley’s optreden als Kate Sharma en zegt dat het publiek haar personage zal aanbidden. Bridgerton seizoen 2 is een van de meest geanticipeerde Netflix televisie premières van het jaar, en het zal eindelijk aankomen in slechts een paar weken. Het eerste seizoen was een doorbraak hit aan het einde van 2020, en de tweede run van de serie belooft groter te gaan dan ooit, zelfs als het zijn fanfavoriete hoofdrol Regé-Jean Page verliest. De hertog van Hastings mengt zich dan wel niet meer onder de massa, maar er staan nog genoeg zwijmelmomenten op stapel.

Bridgerton Netflix Serie

Bridgerton seizoen 2 zal de tweede roman in Quinn’s serie, The Viscount Who Loved Me, bewerken. Nadat hij in seizoen 1 zag hoe zijn zus Daphne (Phoebe Dynevor) de liefde vond, staat Anthony (Jonathan Bailey) in het middelpunt van de belangstelling voor zijn eigen romance.

De oudste Bridgerton heeft eindelijk geaccepteerd dat hij een vrouw moet vinden, al gelooft hij nog steeds niet dat liefde een belangrijke factor is in een relatie. Dus wanneer Anthony de populaire nieuwkomer Edwina Sharma (Charithra Chandran) het hof begint te maken, krijgt hij ook nog te maken met haar beschermende zus Kate, die twijfelt aan zijn bedoelingen.

Fans van de Bridgerton-boeken weten dat slechts één Sharma-zus Anthony’s streng bewaakte hart echt zal veroveren.

Bridgerton heeft al immense lof ontvangen voor zijn casting keuzes, maar volgens Quinn zullen ze in het nieuwe seizoen nog meer in de wolken zijn. 

Als onderdeel van een Glamour-functie over Ashley, gaf Quinn haar eerlijke gedachten over hoe de actrice het personage portretteert dat ze heeft gecreëerd. 

Fans kunnen gerust zijn, want Quinn is zeer tevreden over Ashley’s werk en is optimistisch dat anderen het met haar eens zullen zijn. Quinn zei:

"Een mindere actrice zou Kate misschien hebben laten ontaarden in een Taming of the Shrew karikatuur, maar Simone tempert Kate's felheid met alle kwetsbaarheid en toewijding aan familie waar ik zo hard aan heb gewerkt om het personage te brengen. Kate is een heel andere heldin dan Daphne, maar ik denk dat de kijkers haar zullen aanbidden. Zodra de wereld Simone Ashley in actie ziet, zullen we staan te springen om een Kate Sharma actiefiguurtje."

Bridgerton seizoen 1 maakte van de hoofdrolspelers Page en Dynevor internationale sterren, dus het spreekt voor zich dat als Anthony en Kate dezelfde passie hebben als Simon en Daphne, er veel fan enthousiasme zal zijn voor Bailey en Ashley. 

Uit de verschillende voorproefjes van Bridgerton seizoen 2 die fans tot nu toe hebben ontvangen, blijkt Ashley’s vertolking van Kate perfect te zijn. 

Ze is Kate’s eigenzinnige karakter en voelt aan als de perfecte tegenpool voor de rake Anthony. Bridgerton zou wel eens beter kunnen worden door haar komst.

Het klinkt ook alsof de serie deze keer een beetje anders zal zijn. Zeker, Bridgerton zal nog steeds veel schandalen en stomende scènes hebben om het publiek te vermaken, maar de dynamiek in het midden zal heel anders zijn dan wat er eerder was. 

Zoals Quinn al zei, Kate is Daphne niet, dus Bridgerton seizoen 2 zal niet op dezelfde voet verder gaan als seizoen 1.

Dat maakt wat komen gaat alleen maar spannender. Wees niet verbaasd als het internet binnen een paar weken vol staat met mensen die hun liefde voor Kate Sharma verklaren.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

6 thoughts on “Bridgerton auteur zegt dat het publiek dol zal zijn op nieuwkomer Kate Sharma

Over slechts een paar weken zullen Bridgerton fans kennismaken met Kate Sharma van Simone Ashley, en auteur Julia Quinn zegt dat iedereen haar uiteindelijk zal aanbidden.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)