The Boys Spinoff verliest 2 castleden

Aimee Carrero en Shane Paul McGhie vertrekken uit de The Boys spinoff serie, nadat ze eerder waren aangekondigd als onderdeel van de hoofdcast.

The Boys Spinoff Twee van de sterren die eerder gecast waren in The Boys spinoff hebben nu de aankomende serie verlaten. Amazon Prime’s superheld/donkere komedieshow, gebaseerd op Garth Ennis en Darick Robertson’s gelijknamige stripboek, ging voor het eerst in première in 2019 en werd al snel een van de meest succesvolle originele programma’s van het streamingplatform in zowel kijkcijfers als ontvangst.

The Boys

Het volgt een team van burgerwachten terwijl ze op pad gaan om de Zeven neer te halen, een groep superhelden die hun krachten misbruiken. In 2020 werden twee afgeleide werken aangekondigd, waarvan de eerste, getiteld The Boys Presents: Diabolical, werd deze maand uitgebracht. Het nieuws van de tweede spin-off van The Boys werd vorig jaar bevestigd, met Michele Fazekas en Tara Butters als de nieuwe showrunners na de exit van Craig Rosenberg.

De nieuwe serie speelt zich af in een college voor superhelden, met Aimee Carrero, Shane Paul McGhie, Jaz Sinclair, Lizzie Broadway, Maddie Phillips, en Reina Hardesty die zich afgelopen voorjaar bij de cast hebben gevoegd.

Nu meldt Deadline dat Carrero en McGhie de spin-off serie The Boys hebben verlaten. Hun beslissing “kwam voort uit een verscheidenheid van factoren, waaronder het lange proces om de spinoff in productie te krijgen met de acteurs voor meer dan een jaar, terwijl andere acteermogelijkheden zich aandienden, evenals veranderingen ten opzichte van de oorspronkelijke versie van het project waarvoor de acteurs zich hadden ingeschreven.”

Hoewel beide rollen opnieuw zullen worden gecast, is het naar verluidt nog steeds mogelijk dat McGhie in de toekomst terugkeert naar het universum van The Boys. Wat Carrero betreft, zij heeft zich aangesloten bij Prime’s The Consultant, evenals Paramount+’s The Offer.

The Boys spin-off zal heel anders zijn dan de oorspronkelijke hit, met serie-bedenker Eric Kripke die het op die manier vergelijkt met een Marvel-project, en zegt dat het een duidelijk aparte stijl en toon zal hebben. 

Nu Diabolical zo goed is ontvangen, kunnen fans er zeker van zijn dat Kripke en de creatieve geesten achter de in-universum projecten een hilarische en gewelddadige serie zullen afleveren die in staat is om een diepere verhaallijn te behouden. 

In afwachting van meer nieuws over de vervanging van de cast en de releasedata, kan het publiek uitkijken naar seizoen 3 van The Boys wanneer het deze zomer verschijnt op Amazon Prime.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

4 thoughts on “The Boys Spinoff verliest 2 castleden

Aimee Carrero en Shane Paul McGhie vertrekken uit de The Boys spinoff serie, nadat ze eerder waren aangekondigd als onderdeel van de hoofdcast.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)