Peacock onthult trailer voor WWE Evil serie

WWE Evil, de eerste originele WWE-serie voor Peacock, gaat 24 maart in première, kondigde de streamingdienst donderdag aan.Gecreëerd en gehost door WWE worstelaar en acteur John Cena, onderzoekt de achtdelige docuserie de verhalen van opmerkelijke schurken, in de geschiedenis van de WWE. Elke aflevering duikt in de carrière van een andere hak, waaronder Hulk Hogan, Ric Flair, Sasha Banks en Roman Reigns.

Peacock WWE Evil Serie

De Peacock trailer geeft een voorproefje van alle afleveringen van de serie en toont zowel archiefbeelden van opmerkelijke gebeurtenissen uit de WWE-geschiedenis van de verschillende personages, als interviews die dieper ingaan op de psychologie achter de mensen die de rollen spelen.

Ik speel niet het personage, ik ben het personage, zegt Roman Reigns tijdens een interview met een pratend hoofd dat in de trailer zit.

Cena produceert WWE Evil samen met Micah Brown, die regisseert en de show runt. Andere uitvoerende producenten zijn Vince McMahon en Kevin Dunn voor WWE Studios en Julie Pizzi, Farnaz Farjam en Steve Ezell voor Bunim Murray Productions.

Alle acht afleveringen van Peacock WWE Evil komen uit op 24 maart. WWE heeft ook een trailer voor de serie vrijgegeven; zie hieronder.

Wwe Evil Trailer Peacock

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Peacock onthult trailer voor WWE Evil serie

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)