The Last Bus Engelse Komedie seizoen 1 komt in april 2022 naar Netflix

The Last Bus: Een nieuw jong gezelschap staat centraal in Netflix nieuwste Engelse komedieserie, The Last Bus. Aankomend in april 2022. The Last Bus slechts een van de vele spannende Originals die begin april arriveren. Hier is alles wat we tot nu toe weten over The Last Bus op Netflix.

The Last Bus is een aankomende Netflix Original Britse sci-fi comedy serie geschreven en gemaakt door Paul Neafcy. De serie is geproduceerd door Wildseed studios, met regie taken verdeeld onder Drew Casson, Lawrence Gough, Steve Hughes, en Nour Wazzi.

Wanneer komt The Last Bus op Netflix?

Dankzij de release van de officiële trailer kunnen we bevestigen dat The Last Bus op vrijdag 1 april 2022 op Netflix zal verschijnen.

The Last Bus is een van de vele titels die gepland staan om in april 2022 op Netflix te verschijnen.

Wat is het verhaal van The Last Bus?

Een groepje studenten die niet bij elkaar passen, moet vluchten voor hun leven en worden de onwaarschijnlijkste helden wanneer supergeavanceerde robots de mensheid beginnen uit te roeien.

Wie zijn de sterren van The Last Bus?

Ondanks het feit dat er een trailer en een releasedatum voor de serie zijn, is er een verrassend gebrek aan informatie over de rolverdeling.

We weten zeker dat The Umbrella Academy fan-favoriet Robert Sheehan de hoofdrol speelt, en zal dienen als de antagonist van de serie als de wetenschapper die de super-geavanceerde robots bouwde die de mensheid doen verdwijnen.

Wie niet bekend is met The Umbrella Academy herkent Sheehan misschien van eerdere rollen in Misfits, Geostorm, The Mortal Instruments: City of Bones, en Mortal Engines.

Hoeveel afleveringen zijn er?

Het is bevestigd dat het eerste seizoen van De Laatste Bus in totaal tien afleveringen zal omvatten.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)