DMZ Trailer Rosario Dawson zoekt naar haar zoon in een actief oorlogsgebied

Rosario Dawson's nieuwe trailer voor DMZ toont haar in een actief oorlogsgebied vol gangsters en milities op zoek naar haar verloren zoon.

DC’s limited serie, DMZ, heeft de trailer vrijgegeven met in de hoofdrol Rosario Dawson die op zoek gaat naar haar zoon in een actief oorlogsgebied. DMZ is gebaseerd op een gelijknamige comic die liep van november 2005 tot februari 2012. Het verhaal volgt een arts genaamd Alma (Dawson) op zoek naar haar zoon in een post-Tweede Burgeroorlog Amerika binnen de gedemilitariseerde Manhattan Island.

DMZ Trailer Rosario Dawson

In de DMZ comics, werd de hoofdschrijver Brian Woods geïnspireerd door het Amerikaanse politieke klimaat van het post 9-11 tijdperk en creëerde een somber portret van de anti-autoritaire jeugdcultuur van die tijd.

Rosario Woods’ versie volgde in de eerste plaats een verslaggever die was aangekomen in een half verlaten Manhattan.

Het was echter duidelijk dat de miniserie een paar vrijheden had genomen toen werd aangekondigd dat Rosario Dawson de hoofdrol zou spelen in deze specifieke versie.

DMZ was aanvankelijk gepland om te worden uitgezonden op Syfy met een andere crew, maar op 1 oktober 2019 werd aangekondigd dat het in plaats daarvan zal worden uitgezonden op HBO Max.

Nu heeft HBO Max een trailer vrijgegeven voor DMZ die Rosario Dawson volgt als een dokter die de gedemilitariseerde zone van Manhattan binnengaat, omdat ze haar zoon heeft verloren tijdens de evacuatie.

De trailer geeft fans een glimp van hoe wetteloos het eiland is geworden en toont de door milities geleide en met bendes gevulde situatie waar Alma mee te maken zal krijgen. Het laat ook verder zien dat ze voorbestemd is om op te staan en de bewoners van het eiland een bron van hoop te geven. Bekijk de trailer hieronder:

Niet alleen Rosario Dawson is de enige grote naam in het rijtje van DMZ, ook Benjamin Bratt is van plan haar te vergezellen.

Ava DuVernay is een van de uitvoerende producenten en zal de eerste aflevering regisseren.

Ernest Dickerson zal de rest van de afleveringen regisseren en ze zullen allemaal geschreven worden door Roberto Patino, de schrijver van Sons of Anarchy.

Dus, met Dawson en Bratt aan het hoofd van de serie en DuVernay’s gehechtheid, lijkt DMZ in goede handen te zijn en zal het waarschijnlijk het publiek bevallen als het eenmaal uitkomt.

Dit is een goed teken dat DC projecten gebruik maken van streaming sites en meer standalone verhalen verkennen die misschien nog niet bekend zijn bij het publiek.

Fans zullen zeker op de uitkijk staan als de eerste reacties van DMZ binnen druppelen, zowel van de critici als van het publiek.

Het onderwerp en de indruk van de serie geven ook een zeer resonante sfeer die subtiel overeenkomt met het klimaat van vandaag, dus het zal interessant zijn om te zien of de fans niet alleen genieten van de miniserie, maar zelfs meer vinden onder de oppervlakte van het hoofdverhaal.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

5 thoughts on “DMZ Trailer Rosario Dawson zoekt naar haar zoon in een actief oorlogsgebied

Rosario Dawson's nieuwe trailer voor DMZ toont haar in een actief oorlogsgebied vol gangsters en milities op zoek naar haar verloren zoon.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)