God of War TV serie wordt verkocht aan Amazon

Amazon Prime Video is in gesprek om een "God of War" live-action tv-serie van Sony Pictures Television en PlayStation Productions op te pikken

God Of War: Er is nog geen deal gesloten voor het project, gebaseerd op de populaire Santa Monica Studio-geproduceerde PlayStation game. De potentiële serie is afkomstig van “The Expanse” makers Mark Fergus en Hawk Ostby en “The Wheel of Time” showrunner Rafe Judkins.

God Of War

Volgens PlayStation’s officiële beschrijving voor “God of War”: “Beginnend met de release van ‘God of War’ in 2005 op de PlayStation 2, heeft Santa Monica Studio zeven games gemaakt over meerdere platformen.

Tot aan de meest recente release in 2018 richtte de franchise zich op de reis van Kratos in de Griekse wereld, die een pad van wraak volgt als gevolg van het feit dat hij door de Olympische goden werd misleid om zijn familie te doden.

Nu, levend als een man buiten de schaduw van de goden, moet Kratos zich aanpassen aan onbekende landen, onverwachte bedreigingen, en een tweede kans om vader te zijn. Samen met zijn zoon Atreus trekt het duo de woeste Noorse wildernis in en vecht het om een diep persoonlijke zoektocht te volbrengen.”

Mocht de “God of War” serie landen bij Amazon, dan zou het de laatste zijn in een rij van tv-series gebaseerd op video games die ofwel in de maak zijn of in productie, waaronder Amazon’s “Fallout” adaptatie van “Westworld” makers Lisa Joy en Jonathan Nolan, HBO’s “The Last of Us” (gebaseerd op een ander PlayStation eigendom), Paramount Plus’ aankomende “Halo,” de Anthony Mackie-geleide “Twisted Metal” bij Peacock en Netflix’s “Resident Evil” project.

Vertegenwoordigers van Sony Pictures Television en Amazon Studios weigerden commentaar te geven.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “God of War TV serie wordt verkocht aan Amazon

Amazon Prime Video is in gesprek om een "God of War" live-action tv-serie van Sony Pictures Television en PlayStation Productions op te pikken

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)