Batwoman seizoen 4 verhaallijnen onthuld door producent

Batwoman producent Caroline Dries zegt dat ze "een gigantische externe conflictbom" wil laten vallen in het 4e seizoen van de serie om "de boel flink wakker te schudden".

Caroline Dries, producent van de CW serie Batwoman heeft enkele hints laten vallen over waar de serie heen zou kunnen gaan in seizoen 4. Oorspronkelijk gemaakt als een voertuig voor Ruby Rose’s Kate Kane, verliet Rose de serie en maakte plaats voor Javicia Leslie om de mantel te dragen in de vorm van een compleet nieuw personage, Ryan Wilder. In februari vorig jaar werd Batwoman seizoen 3 officieel opgepakt, om terug te keren naast andere Arrowverse series Legends of Tomorrow en The Flash.

Batwoman

In Batwoman seizoen 3, dat deze week werd afgerond, kreeg Ryan’s Batwoman te maken met een geniepig plan dat in gang was gezet door Gotham City’s nieuwste versie van de Joker, niemand minder dan haar eigen broer Marquis Jet (gespeeld door Nick Creegan). 

Gedurende seizoen 3 hebben fans van de serie Batwoman ook gezien hoe Mary Hamilton (gespeeld door Nicole Kang) transformeerde in een nieuwe versie van Poison Ivy nadat ze geïnfecteerd was door haar planten. 

Andere klassieke Batvillains, zoals Mister Freeze en Killer Croc, speelden ook een grote rol in de gebeurtenissen van dit seizoen.

Nu het derde seizoen ten einde loopt, heeft Dries haar zinnen al gezet op waar Batwoman seizoen 4 heen kan gaan in het geval van verlenging. 

Ze suggereert dat ze zich wil focussen op Ryan’s relatie met Gotham City als geheel nu haar relaties met de vleermuisfamilie eindelijk tot rust zijn gekomen, en sprak kortgeleden met EW over “het droppen van een gigantische externe conflictbom in seizoen 4 om het wakker schudden”. Bekijk haar commentaar hieronder:

Ik denk dat het op dit moment haar relatie met de stad Gotham is.

Aan het einde van seizoen 2 leek het erop dat Ryan alles had wat ze wilde en daarom was het zo geweldig dat ze werd overvallen met het idee dat er nog een andere familie is, als je dat wilt, en dat ze zich realiseerde dat ze dat beide wilde en dat het heel moeilijk was.

Ja, en nu [gaat het over], hoe ziet haar familie van Gotham City haar en hoe ziet ze het als ze haar wereld een beetje openstelt voor de stad die ze vertegenwoordigt en die ze verondersteld wordt elke dag te redden? Zodra ze al die dingen heeft, is het een soort uitdaging voor de schrijvers en voor mij: hoe trekken we het kleed onder dat alles vandaan zonder alles te vernietigen waar iedereen zo enthousiast over is?

Ik bedoel, waar de fans enthousiast over zijn. En dat is een grote uitdaging. Het voelt bijna, op een bepaalde manier, als opnieuw beginnen.

Maar wat het echt betekent voor ons is, denk ik, een gigantische externe conflictbom laten vallen in seizoen 4 om het op te schudden.

Batwoman seizoen 4 verhaallijnen onthuld door producent 02

Wat die “gigantische externe conflictbom” precies zou kunnen zijn, valt nog te bezien, maar de fans zullen ongetwijfeld al hun gedachten laten gaan over de uitgebreide galerij van schurken in Gotham om te proberen uit te zoeken wie de volgende zou kunnen zijn.

Een van de personages die de boel zeker op stelten zal zetten is niemand minder dan Jason Todd’s Red Hood.

In de voorlaatste aflevering van Batwoman seizoen 3 zinspeelde de originele Joker’s speelgoedmaker, Kiki Roulette, op het bestaan van Jason in het Arrowverse toen ze zich herinnerde dat ze “de Joker hielp Robin dood te slaan met een koevoet.”

Het is niet duidelijk of de Jason Todd van dit universum later zou herrijzen zoals zijn tegenhangers in de comics en op Titans, en als dat zo is, zou hij zeker zorgen voor het soort explosieve reactie waar Dries naar op zoek is.

Nu Titans seizoen 3 al zijn eigen Red Hood-verhaallijn heeft verkend, kan het natuurlijk een beetje te afgeleid lijken als Dries ervoor kiest hetzelfde te doen.

Aan de andere kant zou Jason die terugkeert naar Gotham om Bruce Wayne te confronteren, maar hem verdwenen aantreft en Ryan in zijn plaats aan het werk zet, een interessante nieuwe draai aan het verhaal geven.

Waar Dries en haar team ook mee op de proppen komen, fans zullen zeker duimen voor een officiële aankondiging dat Batwoman seizoen 4 wordt verlengd.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Batwoman seizoen 4 verhaallijnen onthuld door producent

Batwoman producent Caroline Dries zegt dat ze "een gigantische externe conflictbom" wil laten vallen in het 4e seizoen van de serie om "de boel flink wakker te schudden".

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)