American Crime Story American Horror Story en Pose aflevering Verleden en toekomstige seizoenen te streamen op Hulu

Alle afgelopen en toekomstige seizoenen van de Ryan Murphy series American Crime Story en American Horror Story en alle drie seizoenen van Pose zullen binnenkort beschikbaar zijn om te streamen op Hulu.

Terwijl alle 10 afgelopen seizoenen van American Horror Story momenteel beschikbaar zijn op Hulu, waren zowel American Crime Story als Pose eerder alleen beschikbaar op Netflix als gevolg van een deal tussen Netflix en studio 20th Television.

American Crime Story American Horror Story Pose

Terwijl alle 10 afgelopen seizoenen van “American Horror Story” momenteel beschikbaar zijn op Hulu, waren zowel “American Crime Story” als “Pose” eerder alleen beschikbaar op Netflix als gevolg van een deal tussen Netflix en studio 20th Television.

Alle drie seizoenen van zowel “American Crime Story” als “Pose” zullen op 7 maart beschikbaar worden op Hulu, terwijl alle toekomstige seizoenen van zowel “American Horror Story” als “American Crime Story” vervolgens exclusief op Hulu zullen streamen na hun lineaire premières op FX.

“American Horror Story” is verlengd tot en met seizoen 13 bij FX, met seizoen 11 dat dit najaar moet debuteren. “Pose” eindigde zijn veelgeprezen drie-seizoenen run in 2021, en het meest recente seizoen van “American Crime Story” werd ook uitgezonden in 2021.

De verhuizing komt nadat er veel verwarring was ontstaan over het feit dat het langverwachte seizoen van “American Crime Story” niet beschikbaar was op Hulu na de lineaire première op FX, zoals bijna alle andere huidige shows van het netwerk. Het komt ook te midden van speculaties dat Murphy zal terugkeren naar zijn voormalige huis bij 20th TV zodra zijn huidige algemene deal met Netflix afloopt.

De verzameling van de drie shows, in totaal 168 afleveringen, heeft gezamenlijk 165 Emmy-nominaties verdiend met 42 overwinningen.

De drie seizoenen van “American-Crime Story” tot nu toe hebben zich gericht op de OJ Simpson moordzaak, de moord op Gianni Versace door Andrew Cunanan, en de impeachment van de Amerikaanse president Bill Clinton als gevolg van de gebeurtenissen rond zijn affaire met Witte Huis stagiaire Monica Lewinsky.

De “American-Story” franchise zal nog jaren worden voortgezet bij FX en Hulu. In augustus 2021 werd aangekondigd dat de nieuwe shows “American-Love Story” en “American Sports Story” beide in de maak zijn, waarbij de eerste zich zal richten op John F. Kennedy Jr. en Carolyn Bessette-Kennedy. 

De laatste gaat over voormalig NFL-speler en veroordeelde moordenaar Aaron Hernandez. Op dat moment werd ook aangekondigd dat een nieuw seizoen van “American Crime Story” over Studio 54 ook in ontwikkeling is.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “American Crime Story American Horror Story en Pose aflevering Verleden en toekomstige seizoenen te streamen op Hulu

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)