Star Trek Picard seizoen 2 afbeelding onthult Whoopi Goldberg als Guinan

Een nieuwe Star Trek: Picard seizoen 2 afbeelding onthult een nieuwe blik op Whoopi Goldberg's terugkeer als Guinan in een iconische locatie uit The Next Generation.

Een nieuwe afbeelding van Star Trek: Picard seizoen 2 onthult Whoopi Goldberg als Guinan. Goldberg werd voor het eerst geïntroduceerd in Star Trek: The Next Generation seizoen 2 als de raadselachtige 10 Forward Bartender die optreedt als naaste vertrouwelinge van de Kapitein van de Enterprise, Jean-Luc Picard (Patrick Stewart).

Star Trek Picard

Nu zal Guinan haar terugkeer maken in seizoen 2 van de Paramount+ serie, waarin ook Stewart, Alison Pill, Jeri Ryan, Michelle Hurd, Evan Evagora, Orla Brady, Isa Briones, Santiago Cabrera, Brent Spiner, en de Star Trek veteraan John de Lancie, die zijn rol als Q herneemt, te zien zijn.

Star Trek: Picard speelt zich af 30 jaar na de gebeurtenissen van The Next Generation en heeft al de terugkeer gezien van het titelpersonage, Data (Brent Spiner), Riker (Jonathan Frakes), en Deanna Troi (Marina Sirtis). 

Tijdens een optreden in The View nodigde Stewart Goldberg persoonlijk uit om terug te keren in Picard, een aanbod dat de presentatrice hoffelijk aanvaardde. 

Eerder dit jaar kregen Star Trek fans hun eerste blik op de reünie van Guinan en Picard, wat ook de eerste officiële bevestiging was van Goldberg’s betrokkenheid in seizoen 2 na verschillende geruchten.

Nu onthult een nieuwe serie beelden van ET een nieuwe blik op de langverwachte terugkeer van de Star Trek veteraan. Hoewel ze alleen lijkt in deze specifieke afbeelding, is Guinan op de set van een bekende locatie die elke Trekkie onmiddellijk zou moeten herkennen. Bekijk de nieuwe afbeelding hieronder:

Op de foto lijkt Guinan achter de bar te staan in de 10 Forward lounge aan boord van de USS Enterprise-D, een iconische plaats uit TNG. Daar fungeerde de wijze El-Aurian als gastvrouw en raakte ze bevriend met veel bemanningsleden door haar vaardige luistervaardigheden en haar vermogen om wijze raad te geven. 

Guinan speelde ook een cruciale rol in de Borg verhaallijn, toen haar thuiswereld werd vernietigd door de cybernetische aliens. 

Picard seizoen 2 neemt Stewart’s Jean-Luc en zijn bemanning mee op een gedurfde en spannende reis naar het verleden, wat de setup was voor Guinan’s terugkeer.

Naast het tijdreis verhaal, is Annie Wersching ook bij de cast van Picard seizoen 2 gekomen als de Borg Koningin, wat nog meer betekenis toevoegt aan Guinan’s terugkeer. 

De vraag blijft of Golberg’s rol verder zal gaan dan een cameo of dat Guinan een seizoen lang te zien zal zijn, hoewel de weg is vrijgemaakt voor een meer belangrijke rol. 

Het publiek zal niet lang hoeven te wachten om Goldberg terug te zien keren in Star Trek, want Star Trek: Picard seizoen 2 gaat deze week in première op Paramount+.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Star Trek Picard seizoen 2 afbeelding onthult Whoopi Goldberg als Guinan

Een nieuwe Star Trek: Picard seizoen 2 afbeelding onthult een nieuwe blik op Whoopi Goldberg's terugkeer als Guinan in een iconische locatie uit The Next Generation.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)