Outer Banks seizoen 3 start productie met nieuwe castfoto’s

Netflix kondigt de officiële start van de productie van Outer Banks seizoen 3 aan met een zonovergoten post, met daarin twee nieuwe foto's van de cast.

Netflix kondigt de start van de productie van Outer Banks seizoen 3 aan met twee nieuwe castfoto’s. Outer Banks is een tiener mysterie thriller serie gemaakt door Josh Pate, Jonas Pate, en Shannon Burke. De serie volgt een groep tieners uit de Outer Banks van North Carolina terwijl ze de kloof tussen de rijken en de werkende klasse, respectievelijk Kooks en Pogues genoemd, navigeren en op jacht gaan naar levensveranderende schatten.

Outer Banks Seizoen 3 Netflix Serie

Outer Banks seizoen 1 ging in 2020 in première op Netflix, gevolgd door seizoen 2 het jaar daarop. In december 2021 kondigde Netflix aan dat Outer Banks zou worden verlengd voor seizoen 3.

Outer Banks heeft een jonge cast als de Pogues, met Chase Stokes als John B, Madelyn Cline als Sarah Cameron, Madison Bailey als Kie, Jonathan Daviss als Pope Heyward, en Rudy Pankow als JJ. 

De groep neemt het tijdens hun avonturen in Goonie-stijl vaak op tegen de Kooks, waaronder Topper gespeeld door Austin North, Rafe Cameron gespeeld door Drew Starkey, en Ward Cameron gespeeld door Charles Esten. 

Naast de populariteit van de serie op Netflix, werd Outer Banks seizoen 1 genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder een People’s Choice Award voor het optreden van Chase Stokes.

Deze week kondigde Netflix (via Twitter) aan dat Outer Banks seizoen 3 officieel is begonnen met de productie. 

De social media post die het nieuws aankondigde bevatte twee foto’s van de Outer Banks cast omringd door een tropisch paradijs met een onderschrift dat net zo gemakkelijk aanvoelt als de foto’s. Het luidt: “Tijd om in een pogue state of mind te komen…” Bekijk de aankondiging van Netflix hieronder:

Outer Banks seizoen 1 en seizoen 2 kapitaliseerden op het zonovergoten avontuur van de serie door elk seizoen op het perfecte moment uit te brengen, passend bij het veranderende weer. 

Seizoen 1 werd midden april uitgebracht en seizoen 2 kwam eind juli uit. 

Misschien heeft dit deels bijgedragen aan de immense populariteit van Outer Banks, omdat elk seizoen de top tien van Netflix bereikte. 

Aan de nieuwe castfoto’s te zien, lijkt Outer Banks seizoen 3 erop gericht om nog meer zomers plezier te brengen.

Fans van Outer Banks lijken extatisch te zijn bij het horen van het nieuws van de start van de productie van seizoen 3, met velen die clips delen van hun favoriete personages en momenten uit Outer Banks seizoenen 1 en 2. 

Deze fans zijn misschien opgelucht dat Outer Banks ontsnapt aan Netflix’s gewoonte om zelfs populaire series na slechts een of twee seizoenen te annuleren en dat ze niet zullen worden achtergelaten  met een opknoping na seizoen 2 van Outer Banks seizoen 3. 

Hoewel Netflix de releasedatum nog niet heeft aangekondigd, met de productie die nu begint, lijkt het erop dat Outer Banks seizoen 3 nog een zomerrelease zou kunnen worden.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Outer Banks seizoen 3 start productie met nieuwe castfoto’s

Netflix kondigt de officiële start van de productie van Outer Banks seizoen 3 aan met een zonovergoten post, met daarin twee nieuwe foto's van de cast.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)