Barbarians Seizoen 2 Netflix 2022 Verschijningsdatum Bevestigd

Netflix’s Duitse serie Barbarians (Barbaren zoals het in Duitsland wordt genoemd) verraste iedereen en is nu al een van de meest populaire Originals van 2020 geworden. Hier is wat we weten over het tweede seizoen van Barbarians, inclusief wat je kunt verwachten, opnamedata en de allesbepalende Netflix releasedatum.

Barbarians is een Duits Netflix Original historisch drama gemaakt door Jan Martin Scharf en Arne Nolting. Seizoen 1 landde op Netflix over de hele wereld op 23 oktober 2020.

In de tijd sinds de release op Netflix is Barbarians de meest populaire Duitse Netflix Original serie geworden. Voordat Netflix stopte met het gebruik van de 2-minuten metric, was Barbarians de achtste meest bekeken niet-Engelstalige titel op Netflix met 37 miljoen views geregistreerd in de eerste 28 dagen.

Barbarians brak ook opvallend door in elke top 10 lijst in de wereld, op Netflix.

Barbarians seizoen 2 Netflix verlengingsstatus
Officiële Netflix Verlenging Status: Vernieuwd (Laatst bijgewerkt: 10/11/2020)

Iets minder dan een maand nadat de serie in première ging, had Netflix de bevestiging gegeven voor een tweede seizoen.

Het nieuws werd aangekondigd door een aantal van de Europese Netflix Twitter accounts zoals Frankrijk en Duitsland.

Wie zit er achter seizoen 2 van Barbarians?

De verlenging kwam samen met de bevestiging dat we zes afleveringen zullen krijgen voor seizoen 2 met elk een lengte van ongeveer 45 minuten.

Stefan Ruzowitzky (bekend van The Counterfeiters en Hinterland) is aan boord als showrunner voor het tweede seizoen, waarvan ook is bevestigd dat hij zal regisseren en dit seizoen zelfs zal acteren.

Lennart Ruff zal ook afleveringen regisseren in seizoen 2.

Tot de bevestigde cast voor seizoen 2 behoren:

  • Laurence Rupp als Arminius
  • Jeanne Goursaud als Thusnelda
  • David Schutter als Folkwin Wolfspeer
  • Daniel Donskoy als Flavus
  • Bernhard Schütz als Segestes

Robert Maaser zal Odvulf spelen en Murathan Muslu zal met name de hoofdschurk spelen in seizoen 2 genaamd Maroboduus de Marcomanni Koning. Andrea Garofalo zal Aulus spelen.

Zoals gezegd, Stefan Ruzowitzky zal debuteren in seizoen 2 net als Katharina Heyer, Alessandro Fella, Cynthia Micas, Gabriele Rizzoli en Giovanni Carta.

Wat kunnen we verwachten van Barbarians seizoen 2?

Dankzij een recente release van Netflix Duitsland, hebben we een ruw idee over wat we zullen zien in seizoen 2:

"Een jaar na de Varusslag zijn de Romeinse troepen teruggekeerd naar Germanië, sterker dan ooit, en Ari wordt opnieuw geconfronteerd met zijn Romeinse verleden. Zijn broer heeft zich aangesloten bij de Romeinse kant om Ari te straffen voor zijn verraad aan Rome. Terwijl Thusnelda en Ari proberen de stammen tegen Rome te verenigen, daagt Folkwin de goden op een sinistere manier uit."

We hebben ook veel speculaties over wat we kunnen verwachten van seizoen 2.

Er viel veel uit te pakken van het einde van het eerste seizoen van Barbarians. Dankzij de geschiedenis weten we ook wat we kunnen verwachten van een mogelijk tweede seizoen.

Een Barbaarse Koning?

Arminius en Thusnelda waren succesvol in het verenigen van de Germaanse stammen onder één vaandel om het op te nemen tegen de drie Romeinse Legioenen. De hinderlaag was een groot succes, en het was een vernederende nederlaag voor het Romeinse Rijk.

Genietend van de nasleep van een grote overwinning, lijkt het er steeds meer op dat Arminius en Thusnelda aanspraak kunnen maken op de titel van Koning en Koningin van de stammen.

Natuurlijk is er een conflict dicht bij huis te verwachten. Thusnelda’s vader spant samen met haar vroegere verloofde, Hadgan. Het tweetal wil toeslaan wanneer Arminius het het minst verwacht en de macht voor zichzelf opeisen.

De toorn van Rome?

De oorlog met Rome is nog lang niet voorbij, en vanuit historisch oogpunt zijn er nog genoeg gevechten op komst.

Terwijl Arminius en de Germanen bezig zijn de rest van de Romeinen ten oosten van de Rijn uit te schakelen, zal de keizer van Rome, Tiberius, een ander leger op de been brengen. Meer legioenen Romeinen, geleid door Germanicus, zullen op weg zijn om Arminius te bestrijden.

Het verraad van Folkwin Wolfspeer?

Nadat hij bijna als slaaf van de Romeinen was geëindigd, en Thusnelda aan Arminius had verloren, is Folkwin ongelooflijk afstandelijk geworden tegenover het tweetal. Ondanks het aanbod van Arminius om Folkwin tot prins te maken als hij tot koning wordt gekroond, vat deze dit op als een belediging en verklaart hij Arminius te willen doden als hij de Germaanse koning wordt.

Folkwin is de wild card voor Arminius’ ambitie. Het is aan Folkwin te danken dat Arminius nog leeft, en niet te vergeten dat hij degene was die de leugen verspreidde dat Thusnelda met de goden verbonden was. Beide acties hebben ertoe geleid dat zijn vroegere beste vriend en zijn vroegere geliefde zijn getrouwd, de stammen hebben verenigd en mogelijk de nieuwe koning en koningin zijn geworden.

Barbarians seizoen 2 Netflix releasedatum

De productie van Barbarians seizoen 2 heeft lang op zich laten wachten. Pas in september 2021 bevestigde Deadline dat de productie was begonnen in Krakau, Polen (dat is een verandering van opnamelocatie gezien seizoen 1 filmde in Boedapest Hongarije).

In het begin van 2022 bevestigde Netflix Duitsland dat seizoen 2 van Barbarians in de herfst/winter van 2022 naar Netflix komt.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

2 thoughts on “Barbarians Seizoen 2 Netflix 2022 Verschijningsdatum Bevestigd

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)