Brie Larson gaat door met Captain Marvel 2 training in nieuwe workout video

Brie Larson deelt een gloednieuwe workout video waarin ze laat zien dat ze zichzelf nog steeds in vorm houdt om Captain Marvel te spelen in Nia DaCosta's The Marvels.

Brie Larson blijft hard trainen voor haar rol als Carol Danvers in The Marvels. Na de Infinity Saga heeft Marvel Studios de fans bijgepraat over Captain Marvel door haar korte verschijning in Shang-Chi en de post-creditscène van de Legends of Ten Rings. Maar binnenkort zal ze haar eigen film leiden naast Monica Rambeau (Teyonah Parris) en Kamala Khan (Iman Vellani).

Brie Larson

Plot details voor The Marvels worden op dit moment angstvallig geheim gehouden. Maar de film, die technisch gezien Captain Marvel 2 is, wordt geregisseerd door Nia DaCosta en zal het trio zien samenkomen voor een nieuwe missie. Net als de rest van de MCU slate, werd de film een paar keer uitgesteld, maar de productie begon rustig en vorderde voor het grootste deel van 2021. De film is afgerond, maar dat heeft Brie Larson er niet van weerhouden om haar training bij te houden voor het geval ze terug moet komen voor de opnames.

De Academy Award-winnende actrice Brie Larson deelde een video van zichzelf terwijl ze aan het trainen was op haar officiële Instagram-account. Naast het delen van de details van haar training voor die dag, gaf Brie Larson, helaas, geen nieuwe details over The Marvels. Toch zijn fans blij om haar te zien trainen, vooral wetende hoe hard Brie Larson eerder heeft gewerkt om zich voor te bereiden op het spelen van de rol van Captain Marvel in de MCU. Bekijk de video hieronder:

In de loop der jaren heeft het idee van reshoots een slechte bijklank gekregen door verschillende blockbusters die op het laatste moment extra werk moesten doen, wat uiteindelijk een teleurstelling werd. 

Maar het is vermeldenswaard dat ze meestal in het schema van een project worden ingebakken, vooral voor high-profile en grotere projecten, omdat het de studio en regisseurs speelruimte biedt voor het geval er iets veranderd of toegevoegd moet worden aan wat er tijdens de hoofdopnamen is opgenomen. 

Dus, afhankelijk van hoe de productie voor The Marvels verliep, is het een verstandige zet van Larson om haar trainingsregime voort te zetten omdat ze op elk moment in de komende maanden teruggeroepen kan worden voor verfilming.

Behalve het praktische van het blijven trainen in het geval dat The Marvels opnieuw wordt opgenomen, is het ook in lijn met Larson’s recente update over de film. 

Hoewel ze niet kon praten over specifieke plotgegevens, zei Brie Larson wel dat Captain Marvel krachtiger zal zijn dan de laatste keer dat fans haar zagen in Avengers: Endgame. 

Het is op dit moment onzeker hoe dit zich verhoudt tot haar dynamiek met zowel Monica als Kamala, maar het zal interessant zijn om te zien hoe Marvel Studios het personage in de toekomst zal gebruiken zonder haar te gebruiken als een Deux Machina.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Brie Larson gaat door met Captain Marvel 2 training in nieuwe workout video

Brie Larson deelt een gloednieuwe workout video waarin ze laat zien dat ze zichzelf nog steeds in vorm houdt om Captain Marvel te spelen in Nia DaCosta's The Marvels.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)