Fantastic Beasts 3 geeft 18 posters vrij van nieuwe en terugkerende personages

Warner Bros. onthult nieuwe Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-personageposters die nieuwe en terugkerende Harry Potter-personages uitlichten.

Warner Bros. onthult nieuwe Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-personageposters die nieuwe en terugkerende Harry Potter-personages uitlichten. Het derde deel in de Harry Potter prequel franchise begint in de jaren 30 en verkent de gebeurtenissen die leiden tot de betrokkenheid van de tovenaarswereld in de Tweede Wereldoorlog als Gellert Grindelwald’s macht snel blijft groeien. 

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

In een poging om de vrede te herstellen, stelt Albus Perkamentus een team samen van mensen die hij kan vertrouwen onder leiding van Newt Scamander in een poging om Grindelwalds campagne te stoppen, maar worstelt ook met zijn beslissing om aan de zijlijn te blijven staan.

Eddie Redmayne en Jude Law keren terug om de cast van Fantastic Beasts te leiden: The Secrets of Dumbledore als Newt en de professor van Zweinstein naast Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams en Katherine Waterston. 

De prequel markeert ook de franchise introductie van Mads Mikkelsen als Grindelwald, die de rol overneemt van Johnny Depp nadat hem was gevraagd terug te treden als gevolg van zijn rechtszaak tegen ex-vrouw Amber Heard. 

Na meerdere COVID-19-gerelateerde vertragingen en de herschikking, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zich nu op om in april in de bioscoop te draaien.

Vooruitlopend op de komst van de nieuwe trailer deze week, heeft het officiële Wizarding World Twitter account een collectie van nieuwe Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore personageposters onthuld.

De nieuwe key art laat nieuwe en terugkerende Harry Potter personages zien, waaronder: Eddie Redmayne’s Newt, Jude Law’s Albus, Victoria Yeates’ Bunty, William Nadylam’s Yusuf, Callum Turner’s Theseus, Jessica Williams’ Lally, Dan Fogler’s Jacob, Richard Coyle’s Aberforth, Newt’s magische huisdieren Pickett en Teddy, Mads Mikkelsen’s Grindelwald, Ezra Miller’s Credence, Alison Sudol’s Queenie, Poppy Corby-Tuech’s Vinda, Aleksandr Kusnetzov’s Helmut, Oliver Mascucci’s Anton Vogel, Maria Fernanda Cândido’s Vicência Santos en Dave Wong’s Liu Tao. 

Bekijk de nieuwe posters hieronder:

Voor zij die verliefd zijn geworden op de prequel franchise in de eerste twee films, moeten de nieuwe Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore personageposters een spannende onthulling zijn.

De nieuwe key art dient ook als een mooie herinnering aan waar de lijn is getrokken en wie er aan weerszijden van staat, namelijk die van Alison Sudol’s Queenie, die ervoor koos om haar zus Tina en minnaar Jacob achter te laten nadat ze door Grindelwald was overtuigd dat hij haar dromen om met Jacob te trouwen kon laten uitkomen.

Interessant is dat de verzameling nieuwe personageposters die van Katherine Waterston’s Tina mist, van wie bevestigd is dat ze terugkeert voor de film.

Net als bij de vorige poster voor de film, ziet de nieuwe Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore karakter posters ziet beide kanten van de Tovenaarswereld op subtiele wijze de vorm van een feniks opbouwen.

In J.K. Rowling’s romans was Perkamentus’ Patronus die van een feniks, terwijl het toekomstige schoolhoofd van Zweinstein er ook een als huisdier had, genaamd Fawkes, en gezien de nieuwe film meer nadruk zal leggen op Law’s incarnatie van het personage, is het begrijpelijk dat de feniks als een beetje terugkerende beeldtaal heeft gediend voor de marketing ervan.

Het wachten op de film is bijna voorbij, want Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore verschijnt op 15 april in de bioscoop.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

3 thoughts on “Fantastic Beasts 3 geeft 18 posters vrij van nieuwe en terugkerende personages

Warner Bros. onthult nieuwe Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore-personageposters die nieuwe en terugkerende Harry Potter-personages uitlichten.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)