Never Have I Ever Seizoen 3 Wat weten we tot nu toe?

Never Have I Ever: In navolging van het succes van het eerste seizoen is het tweede seizoen van Never Have I Ever een grote hit geweest bij abonnees, wat ertoe heeft geleid dat Netflix de serie heeft verlengd voor een derde seizoen. Het filmen loopt binnenkort ten einde, dus hier is een bijgewerkte blik op alles wat we tot nu toe weten.

Never Have I Ever is een Netflix Original coming-of-age komedieserie, gemaakt door Mindy Kaling en Lang Fisher. De serie is losjes gebaseerd op de ervaringen die Kaling had in haar eigen jeugd.

Seizoen 2 is voor het laatst uitgekomen op Netflix 15 juli 2021.

Never Have I Ever Seizoen 3 Netflix Verlenging Status

Officiële Netflix Verlenging Status: Verlengd op 19 augustus 2021

Het kostte Netflix niet veel tijd om de beslissing te nemen om Never Have I Ever te vernieuwen voor een derde seizoen. We hadden er 100% vertrouwen in dat Netflix de serie zou verlengen, en de reden voor ons vertrouwen was deels te wijten aan hoe populair de serie is geweest.

Never Have I Ever kwam in de top 10 lijsten van meer dan 70 landen over de hele wereld, en werd nummer 1 in verschillende landen. De show was in staat om het te maken tot nummer een in de Verenigde Staten voor een korte periode van tijd voordat ze snel onttroond door Virgin River.

Dankzij de nieuwe top 10 site van Netflix, kunnen we zelfs een idee krijgen hoeveel er van de serie werd bekeken.

Tussen 11 juli en 1 augustus 2021 werd de serie over de hele wereld 132,14 miljoen uur bekeken.

De officiële Instagram-pagina van Netflix (en andere accounts voor de serie) kondigde de terugkeer van de serie aan:

OMFG. WE’RE COMING BACK FOR AN ALL NEW SEASON Y’ALL!!!!!! SCREAMMMMMMMM”

Wat te verwachten van Never Have I Ever seizoen 3

Het Liefdesplein

Devi was in staat om zelfs zichzelf te verrassen toen ze Ben en Paxton aan beide armen had terwijl ze worstelde om te beslissen welke van de twee jongens ze als haar vriendje wilde. Uiteindelijk verloor ze beide jongens, maar Devi kon haar relatie met Paxton weer aanwakkeren, net op tijd voor het winter dans feest van de school.

Ondanks zijn ontluikende relatie met het nieuwe meisje Aneesa, is Ben zichtbaar overstuur dat Devi en Paxton weer bij elkaar zijn. Eleanor verzekert Ben echter dat Devi oorspronkelijk bij hem wilde zijn, dus hij is alleen uit de race om Devi’s vriendje te worden als hij daarvoor kiest.

Ben staat nu voor de keuze: gaat hij achter Devi aan en laat hij zijn nieuwe relatie met Aneesa varen, of probeert hij het goed te maken met zijn nieuwe vriendin ondanks dat zijn hart ergens anders ligt?

never-have-I-ever-season-3-netflix-renewal-status-love-square-png.png

Devi x Paxton

Devi en Paxton zijn begonnen met elkaar te helpen, maar er is nog veel waar ze aan moeten werken voordat ze een echt toegewijde en gelukkige relatie hebben.

Volgend seizoen zal die relatie zeker meer worden onderzocht, vooral de uitdagingen waar ze elk voor komen te staan.

In een interview met EW, heeft Mindy Kaling al gezinspeeld op wat de toekomst brengt voor Devi en Paxton;

Ik heb genoeg romantische komedies gezien dat het niet interessant is tenzij het constant verandert. Het hoofdpersonage gelukkig laten zijn in de liefde is niet super interessant voor mij. Het is spannender als we het niet weten.

Gezien de opmerkingen van Kaling, verwachten we nog veel meer hobbels op de weg voor Devi en Paxton.

Mindy Kaling heeft ook veel hints gegeven over wat we kunnen verwachten van seizoen 3.

In een uitgebreid interview met Stylecaster, sprak Kaling over de driehoeksverhouding tussen Devi, Paxton en Ben zegt dat ze geen eindspel in gedachten heeft en voegde eraan toe: “Ik denk dat het geweldig is omdat beide keuzes echt geweldig zijn op hun eigen manier, maar het is echt leuk geweest om te zien hoe gepassioneerd mensen zijn voor de ene of de andere kant. 

Het doet me denken aan mijn tienerjaren en hoezeer je je inleeft in die fictieve relaties. Dat maakt me echt gelukkig.”

Gevraagd naar de wens om nog meer seizoenen na seizoen 3 te doen, zei Kaling: “Ik hoop dat we meer seizoenen kunnen doen, want ik hou van de cast en de personages, en ik hou van het schrijven in deze wereld.”

Wie kunnen terugkeren in Never Have I Ever seizoen 3?

We kunnen verwachten dat de meerderheid van de cast van Never Have I Ever seizoen 2 terugkeert voor het derde seizoen;

Cast LidRol
Maitreyi RamakrishnanDevi Vishwakumar
Poorna JagannathanNalini Vishwakumar
Darren BarnetPaxton Hall-Yoshida
John McEnroeJohn McEnroe / Narrator
Benjamin NorrisTrent Harrison
Jaren LewisonBen Gross
Richa MoorjaniKamala
Lee RodriguezFabiola Torres
Ramona YoungEleanor Wong
Christina KartchnerEve
Megan SuriAneesa
CommonDr. Chris Jackson

We kunnen bevestigen dat we in seizoen 3 tenminste één nieuw personage zullen zien met de naam Geeta. Het Zuid-Aziatische personage uit de jaren ’50 of ’60 zal dienen als de beste vriendin van Nirmala die wordt gespeeld door Ranjita Chakravarty.

Lang Fisher, de medeschepper van de serie, vertelde ET eerder dat Nirmala, net als de rest van Devi’s familie, een cruciale rol zou spelen in de toekomst. “Ze bracht een hele andere dimensie en vulde een beetje de leegte die Mohan achterliet. Ik zou nu graag de nieuwe dynamiek van haar familie zien.”

Wanneer wordt seizoen 3 van Never Have I Ever gefilmd en wanneer komt het op Netflix?

Er zat een periode van vijftien maanden tussen de release van het eerste en tweede seizoen van Never Have I Ever. Seizoen 1 kwam in april 2020, en seizoen 2 werd uitgebracht in juli 2021.

Gezien dit tijdsverschil, verwachten we dat de serie midden tot eind 2022 naar Netflix komt.

Wat betreft wanneer de productie begint, zijn we blij om te bevestigen dat de serie momenteel is ingesteld om camera’s beginnen te rollen op 29 november. Zoals gemeld in nummer 1273 van ProductionWeekly, zullen de opnames duren tot 18 februari 2022.

Volgens Variety Insight zijn de opnames op 29 november begonnen en zullen ze op 28 februari 2022 klaar zijn.

Wat de release datum betreft, gezien de serie vroeg in het jaar eindigt, zullen we bijna zeker seizoen 3 op Netflix krijgen tegen het einde van 2022. Onze beste gok is nu ergens tussen de lente en de herfst van 2022.

In de loop van de productie, werden een aantal foto’s gedeeld door Kaling International op Instagram. Hier zijn enkele van de beste achter de schermen pics voor het aankomende derde seizoen.

Ook nog even voordat we gaan. Als je van Mindy Kaling houdt, ze is momenteel hard aan het werk met de productie van de aankomende serie over de LA Lakers, onder leiding van Elaine Ko. Jeanie Buss is ook aan boord als uitvoerend producent.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Never Have I Ever Seizoen 3 Wat weten we tot nu toe?

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)