Ernie Hudson praat over mogelijke terugkeer in Ghostbusters 4

OG Ghostbuster Ernie Hudson bevestigt dat hij heeft "gehoord dat ze Ghostbusters 4 aan het schrijven zijn" en hoopt dat Winston Zeddemore een kans krijgt om terug te keren.

OG Ghostbuster Ernie Hudson hoopt dat hij de kans krijgt om zijn rol van Winston Zeddemore te hernemen voor Ghostbusters 4. Als enige lid van het originele Ghostbusters team zonder ervaring in parapsychologie en een geavanceerde graad, werd Winston in het begin omschreven om te dienen als een publiek surrogaat waardoor ze zich gemakkelijker konden verplaatsen in de paranormale wereld van zijn nieuw gevonden teamgenoten.

Dan Akyroyd had oorspronkelijk gehoopt Eddie Murphy voor de rol te kunnen engageren na eerder met hem te hebben samengewerkt in Trading Places, maar Murphy’s werk aan Beverly Hills Cop weerhield hem ervan zich aan de rol te verbinden.

Ernie Hudsdon Ghostbusters 4

Met de originele Ghostbusters film nog steeds algemeen beschouwd als een iconisch voorbeeld van jaren ’80 filmmaken, zijn pogingen om uit te breiden en de franchise te rebooten door de jaren heen allemaal met wisselend succes ontvangen.

De controversiële Ghostbusters: De reboot slaagde er niet in het publiek te bekoren en werd door de fans bekritiseerd.

Eind vorig jaar bracht Jason Reitman (zoon van de oorspronkelijke regisseur Ivan Reitman) echter Ghostbusters: Afterlife, dat de reboot van 2016 negeerde en diende als een direct vervolg op de films van zijn vader.

Naast de introductie van Egon Spengler’s vervreemde kleinkinderen, zag de film in zijn slotakte de oorspronkelijke acteurs Murray, Aykroyd, en Hudson terugkeren naar hun rollen naast een CGI-recreatie van Harold Ramis’ Egon.

Kortgeleden, naar aanleiding van de recente digitale release van Ghostbusters: Afterlife, zat Hudson samen met Bossip om te praten over zijn terugkeer in de franchise en zijn hoop voor de toekomst.

Omdat Afterlife’s post-credits scène hint naar Ernie Hudson’s personage op zoek naar de financiering en herstart van het Ghostbusters merk, vragen fans zich nu al af wat de toekomst in petto kan hebben.

Wanneer Ernie Hudson gevraagd werd naar een mogelijke vierde film, bevestigde hij dat hij “gehoord heeft dat ze er een aan het schrijven zijn” en hoopt dat hij een kans krijgt om te verschijnen, maar grapte dat hij misschien wel vervangen zou worden door Arsenio Hall. Bekijk zijn volledige antwoord hieronder:

Ernie Hudson: Ik heb gehoord dat ze aan het schrijven zijn. Niemand is naar me toegekomen en heeft gezegd 'hey' of je weet wel, 'we willen dat je wat dan ook doet.' Kijkend naar die eindscène, zou ik graag denken dat als ze verder gaan, Winston er hopelijk deel van uit zal maken. Maar in Hollywood is niets voor mij vanzelfsprekend. Weet je, ik zal er niet van opkijken als het Arsenio Hall zou zijn die Winston speelt, maar alles is mogelijk.

Ernie Hudson praat over mogelijke terugkeer in Ghostbusters 4 02

Ernie Hudsons terughoudendheid over een mogelijke terugkeer is zeker logisch gezien de lange en kronkelige weg die nodig was om Afterlife uit te brengen.

Vooraf aan Paul Feig’s 2016 reboot, was Columbia Pictures al jaren bezig om een vervolg van de grond te krijgen.

Kort na de release van Ghostbusters II in 1989, had Aykroyd een script geschreven voor een derde film waarin de originele Ghostbusters het stokje zouden hebben overgedragen aan een nieuw, jonger team.

De ontwikkeling van de film zou echter blijven haperen, en er werden voortdurend vragen gesteld over Murray’s mogelijke deelname.

Zelfs toen de beslissing werd genomen om de serie opnieuw op te starten, werden de plannen om Feig’s filmen en een nieuwe serie te laten starten snel opgeschort in de nasleep van de problematische release.

Zelfs Ernie Hudsons luchthartige opmerking over een mogelijke vervanging door Arsenio Hall (die Hudsons personage insprak in de tekenfilmserie Real Ghostbusters) is niet zonder precedent.

Gezien Murray’s tegenzin om terug te keren voor eerdere pogingen om de serie nieuw leven in te blazen, is er ooit serieus overwogen om de rol van Peter Venkman te herschikken of hem zelfs in een geest te veranderen. 

Gelukkig stemde Murray er uiteindelijk toch mee in om terug te keren voor Afterlife, samen met zijn castgenoten, waarmee de cirkel van het nostalgische drieluik weer rond is. 

Fans zullen ongetwijfeld duimen dat Ghostbusters 4 nog meer mogelijkheden biedt voor het overgebleven team om nog eens terug te keren.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Ernie Hudson praat over mogelijke terugkeer in Ghostbusters 4

OG Ghostbuster Ernie Hudson bevestigt dat hij heeft "gehoord dat ze Ghostbusters 4 aan het schrijven zijn" en hoopt dat Winston Zeddemore een kans krijgt om terug te keren.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)