The Last Kingdom Seizoen 5 Trailer Uhtred keert terug naar Bebbanburg

The Last Kingdom seizoen 5 trailer onthult dat Uhtred zal terugkeren naar zijn geboorteplaats Bebbanburg in de langverwachte laatste afleveringen van de serie.

The Last Kingdom: Uhtred keert terug naar zijn geboorteplaats Bebbanburg om zijn lot onder ogen te zien in de trailer voor The Last Kingdom seizoen 5. The Last Kingdom is een historische fictie televisieserie gebaseerd op Bernard Cornwell’s romanserie The Saxon Stories en speelt zich af in Engeland tijdens de eeuwwisseling van de negende en tiende eeuw.

The Last Kingdom

De hoofdpersoon van de serie is Uhtred (Alexander Dreymon), de zoon van een Engelse lord die door een Deense krijgsheer uit zijn woonplaats Bebbanburg wordt gevangengenomen. Gedurende The Last Kingdom seizoen 1 tot 4 zijn Uhtreds loyaliteiten en motivaties steeds complexer geworden, maar hij heeft nooit zijn verlangen opgegeven om zijn geboorteplaats Bebbanburg terug te veroveren.

Nu is The Last Kingdom seizoen 5 trailer vrijgegeven, en het voorspelt een botsing met het lot. Koning Edward van Wessex zet zijn zinnen op het noorden, terwijl Brida een roedel rovers leidt, omdat ze nog steeds op zoek is naar Uhtreds dood. Het lijkt erop dat Uhtred het tegen beiden zal moeten opnemen, terwijl hij probeert zijn geboorterecht als Heer van Bebbanburg terug te winnen. De taak zal echter niet gemakkelijk zijn, zoals de nieuwe trailer verklaart “Destiny is brutal.” Bekijk de volledige trailer voor The Last Kingdom seizoen 5 hieronder.

Hoewel The Last Kingdom seizoen 1 en 2 oorspronkelijk op BBC 2 werden uitgezonden, verkreeg Netflix in 2018 de exclusieve rechten voor de serie, waarna The Last Kingdom seizoen 3 en 4 op het streamingplatform werden uitgebracht. 

Sindsdien is de periode dramaserie zijn trouwe aanhang blijven groeien met een actievolle en emotionele historische vertelling. The Last Kingdom seizoen 5 is ingesteld om op 9 maart in première te gaan met 10 afleveringen, en zal het laatste seizoen in de serie zijn, toch zal het verhaal van de serie daar niet eindigen.

Een speelfilm getiteld Seven Kings Must Die zal volgen op de laatste afleveringen van The Last Kingdom, met Dreymon die zijn rol zal hernemen. 

Met verhaal details van de aankomende film nog steeds schaars, zullen fans moeten wachten op The Last Kingdom seizoen 5 om te zien wat er binnenkort in petto is voor Uhtred.

Na een mail gestuurd te hebben naar de persdienst van Netflix om bevestiging te krijgen of de serie ook op 9 maart in België en Nederland zal uitkomen is er geen antwoord gekomen, we kunnen wel zeggen dat Netflix bevestigd dat de serie debuteerd op 9 maart waar juist blijft een vraag!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)