Adi Shankar’s The Guardians of Justice komt naar Netflix in maart 2022

Netflix's gloednieuwe superheldenserie The Guardians of Justice van Adi Shankar is klaar om wereldwijd op 1 maart 2022 met zeven afleveringen op het streamingplatform te arriveren.

The Guardians of Justice zal een mengelmoes van animatievormen zijn. Het zal stop-motion, hybride live-action, pixel art, en andere media bevatten. Adi heeft gesproken over 8 soorten 2D animatie in de serie. Het project zelf is in een of andere vorm al meer dan zes jaar in ontwikkeling.

Adi Shankar, voor wie het niet weet, is een productieve producent, regisseur, acteur en schrijver die waarschijnlijk het best bekend is als uitvoerend producent van Netflix Castlevania series. Hij werkt ook aan een andere aankomende animatieserie op Netflix genaamd Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix.

Adi beschrijft de serie als een liefdesbrief aan de Amerikaanse popcultuur uit de jaren ’90 en daagt tegelijkertijd de opvattingen uit over wat het superheldengenre kan zijn.

Onder de regisseurs die betrokken zijn bij het project zijn Adi zelf, Stewart Yost, Luis Pelayo Junquera, Enol Junquera en Kenlon Clark.

Als je op zoek bent naar vergelijkingen over wat je kunt verwachten, denk dan aan Love, Death and Robots meets Jupiter’s Legacy en Justice League.

Waar gaat The Guardians of Justice over?

Hier is hoe Netflix de nieuwe serie beschrijft:

Wanneer hun schijnbaar onverschrokken leider zichzelf vernietigt, moet een team van verontruste superhelden het opnemen tegen het etterende kwaad in de wereld - en zichzelf

Een uitgebreide synopsis werd afgelopen november onthuld:

De buitenaardse superheld MARVELOUS MAN heeft 40 jaar lang de aarde in vrede gehouden. Maar wanneer een verwoestend geheim en de tragische gevolgen ervan onze wereld in chaos stort, is het aan Marvelous Man's bittere, gewelddadige luitenant KNIGHT HAWK en idealistische do-gooder THE SPEED om een nucleaire oorlog te stoppen. Guardians of Justice is een duistere satire op het superheldengenre en mengt live action met traditionele animatie, claymation, uitgesneden papieranimatie en 8-bit videogamefilmpjes in een caleidoscoop van pop-art waanzin.

Allison Keene gaf in november een preview van de serie voor Paste Magazine, die zei dat het onmogelijk is om de nieuwe serie vast te pinnen en te beschrijven, die met Adi sprak over de nieuwe serie. Adi vertelde hen: “Het ervaren van deze serie is alsof je in mijn gedachten leeft”, en voegde eraan toe: “Dit project is een zwarte komische sociale satire geïnspireerd door Dr. Strangelove Or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb”.

ScreenRant ontving exclusieve concept art voor enkele van de hoofdpersonages die je in de serie zult zien:

Wie speelt de hoofdrol in Netflix' The Guardians of Justice

Onder de stemmen die je in de serie hoort zijn Diamond Dallas Page, Sharni Vison, RJ Mitte, Hal Ozsan, Christopher Judge, Jane Seymour, Denise Richards, Derek Mears en Andy Milonakis.

Eerste blik op The Guardians of Justice binnenkort op Netflix

We kregen ook een eerste blik op de nieuwe serie via een interview op Canneseries 2021 met een interview met Adi Shankar.

Hier is een eerste blik op de nieuwe Netflix-serie, inclusief enkele van de schermen die werden onthuld op CANNESSERIES 2021.

The Guardians of Justice is 18-rated in Europa en genoteerd als TV-MA in de Verenigde Staten.

Voor degenen die op de hoogte willen worden gebracht wanneer de nieuwe serie op Netflix komt, is er een herinner me knop te vinden op de pagina van de serie.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Neen we zijn geen groep waar je 1000 keer dezelfde vraag ziet. We zijn een groep met informatie over films, series en streaming!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)