Enola Holmes 2 onthult nieuw mysterie voor Millie Bobby Brown

Netflix onthult een korte samenvatting voor Enola Holmes 2, waarbij een nieuw mysterie wordt onthuld voor Millie Bobby Brown's titulaire personage en haar broer Sherlock.

De officiële samenvatting voor Enola Holmes 2 onthuld een nieuw mysterie voor Millie Bobby Brown’s titulaire personage. Gebaseerd op het eerste boek in de gelijknamige bestseller-serie van Nancy Springer, de eerste Enola Holmes-film verscheen in 2020 op Netflix en was al snel een van de top 10 meest bekeken originele films van de streamingdienst. 

Het verleggen van de focus van de al beroemde Sherlock Holmes (gespeeld door Henry Cavill) naar zijn even briljante en geestige jongere zus, Enola, volgt de film de Stranger Things-ster als ze begint aan een spannend avontuur om haar vermiste moeder (Helena Bonham Carter) te vinden, waarbij ze samenwerkt met een weggelopen heer (Louis Partridge).

Enola Holmes 2

Aangezien Enola Holmes een hit was op Netflix en er momenteel nog zes boeken aan bronmateriaal in Springers serie te behandelen zijn, leek een vervolg een uitgemaakte zaak. 

Het duurde echter tot een jaar later voordat Enola Holmes 2 officieel werd aangekondigd, met de oorspronkelijke schrijver Jack Thorne en regisseur Harry Bradbeer die terugkeren. 

Brown, Cavill, Bonham Carter, Patridge hernemen allemaal hun rol, terwijl David Thewlis (Harry Potter, Wonder Woman) en Sharon Duncan-Brewster (Rogue One, Dune) zich als nieuwkomers bij de cast hebben gevoegd. 

Vorige maand werd bekend dat de opnames van het vervolg waren afgerond met een achter de schermen video van Brown en Partridge, dansend op de set.

Nu heeft Netflix de officiële beschrijving van het volgende avontuur van Enola Holmes onthuld, per Collider, waarbij te zien is wat het nieuwe mysterie van het vervolg zou kunnen inhouden. 

Het onthult dat Brown’s titulaire personage nu een detective-voor-gehuurde is, in de voetsporen van haar grote broer, Sherlock. 

Het vervolg zal Enola’s “eerste officiële zaak om een vermist meisje te vinden” beschrijven, volgens de beschrijving, die zeker een grotere samenzwering aan het licht zal brengen. Lees de volledige beschrijving hieronder:

Nu een detective-te-huren zoals haar beruchte broer, neemt Enola Holmes haar eerste officiële zaak aan om een vermist meisje te vinden, als de vonken van een gevaarlijke samenzwering een mysterie ontbranden dat de hulp van vrienden - en Sherlock zelf - nodig heeft om te ontrafelen.

Deze beschrijving werd vrijgegeven in combinatie met de eerste officiële beelden van Enola Holmes 2, die de schijnwerpers richten op Cavill’s meesterspeurder, die waarschijnlijk een grotere rol zal krijgen in het vervolg. 

Eerder werd aangenomen dat Enola Holmes 2 een bewerking zou zijn van het tweede boek in Springers serie, The Case of the Left-Handed Lady, waarin Enola de verdwijning onderzoekt van een jong meisje, Lady Cecily Alistair. 

Nu bevestigt de samenvatting van het vervolg in principe dat de roman op een of andere manier zal dienst doen als blauwdruk voor de film.

Enola Holmes 2 is slechts een van de vele titels onthult in Netflix’s nieuwe 2022 film preview. 

Aangezien het vervolg net vorige maand is gefilmd, zal het nog een tijdje duren voordat het op Netflix komt. 

Er wordt echter verwacht dat het ergens dit jaar in première gaat. 

Gelukkig voor abonnees zal er genoeg content zijn om hen in de tussentijd bezig te houden, mogelijk zelfs een soortgelijk mysterie in Knives Out 2, die ook nog geen releasedatum heeft.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)