Netflix’s nieuwe optie laat je toe titels uit je lijst te verwijderen

De nieuwe optie van Netflix gaat warm onthaald worden door de abonnees!

Netflix: Het kan handig en leuk zijn om door je Netflixgeschiedenis te scrollen en verder gaan met een film of serie die je onhold hebt gezet. Het gebeurd vaak dat je wat recensies hebt gelezen en denkt dat ziet er goed uit. Halverwege de film of serie is het toch niet wat je ervan verwacht had en dan blijft de titel in je doorgaan met kijken lijst staan. Daar is nu een oplossing voor!

Vanaf 1 februari heeft Netflix aangekondigd dat gebruikers hun accounts een opfrisbeurt kunnen geven door oude series en films op te ruimen waarin je niet langer geïnteresseerd bent om verder naar te kijken.

Hoe series en films verwijderen uit de rij Doorgaan met kijken van Netflix

Of het nu een slechte film is die je niet verder wil kijken of een serie die je al enkele keren hebt gezien nu is het mogelijk om ze met 2 klikken te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is de nieuwe optie gebruiken van Netflix om de titel te verwijderen uit je doorgaan met kijken lijst.

Bekijk de clip hieronder hoe het in zijn werk gaat!

Hoe Series en films verwijderen uit de rij "Doorgaan met kijken" van Netflix op uw telefoon

Bekijk je Netflix op je telefoon app is het even eenvoudig om van de nieuwe optie gebruik te maken. Al wat je hoeft te doen is op de drie puntjes klikken onder de titel die je wil verwijderen. In het menu dat geopend is kies je om de titel te verwijderen. Veel eenvoudiger kan het niet worden toch!

Netflix Klein Maar Fijn

Het is een eenvoudige optie die de streamer in gebruik heeft genomen en toch is het een goede keuze. Het zal voor de abonnees veel eenvoudiger zijn om hun lijst met verder kijken overzichtelijk te maken. Conclusie goede nieuwe optie!

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)