Kiefer Sutherland’s nieuwe thrillerserie Rabbit Hole komt in het najaar van 2022

Kiefer Sutherland's nieuwe spion-thriller serie krijgt een titel, Rabbit Hole, zal binnenkort beginnen met filmen, en komend najaar te zien zijn bij Paramount+.

Kiefer Sutherland’s nieuwe serie, Rabbit Hole, komt dit najaar naar Paramount+. De zoon van de legendarische acteur Donald Sutherland, Kiefer Sutherland is de man achter een paar hit netwerk drama’s, Fox’s 24 en ABC’s Designated Survivor, waarvan de laatste verhuisde naar Netflix voor zijn derde en laatste seizoen. 

Hoewel Kiefer Sutherland het best bekend is voor zijn rol als CTU-agent Jack Bauer in 24, speelde hij onlangs een rol in Designated Survivor als Thomas Kirkman, de minister van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling die onverwacht president van de Verenigde Staten wordt.

Kiefer Sutherland

Met deze twee films in zijn zak, maakt Kiefer Sutherland zich nu op voor wat zijn volgende grote hit zou kunnen worden. 

De nog titelloze spionage thrillerserie komt uit de koker van John Requa en Glenn Ficarra, die de pilootafleveringen regisseerden van NBC’s This is Us en Apple TV+’s WeCrashed. 

Kiefer Sutherland speelt de rol van spion James Weir die het opneemt tegen de machthebbers in een strijd voor het behoud van de democratie in een wereld die geteisterd wordt door verkeerde informatie, gedragsmanipulatie en ongerechtvaardigde bewaking. 

De acht afleveringen tellende serie werd in mei vorig jaar goedgekeurd door de CBS studio’s.

Nu, tijdens Paramount+’s virtuele TCA presentatie, werd onthuld dat Sutherland’s nieuwe serie Rabbit Hole heet en binnenkort begint met filmen. 

De serie zal komende herfst op de streaming service verschijnen. 

Behalve Kiefer Sutherland, heeft Rabbit Hole momenteel geen andere bevestigde castleden. 

Aangezien ze plannen hebben om met de productie te beginnen, zou er snel meer casting nieuws naar boven moeten komen.

Kiefer Sutherland's nieuwe thrillerserie Rabbit Hole komt in het najaar van 2022 02

De interesse om Kiefer Sutherland terug te zien keren in de rol van Jack Bauer blijft hoog en met de toevloed van revivals op netwerk-tv en streamingdiensten zitten we op een historisch hoogtepunt.

Een reboot van 24 blijft een sterke mogelijkheid. Sutherland zei onlangs zelfs dat hij open staat voor het idee.

Maar in plaats van nu terug te keren naar een iconisch personage, zal Sutherland proberen een hit van de grond af aan te smeden met Rabbit Hole.

Hoewel de serie een titel deelt met de film uit 2010 met Nicole Kidman en Aaron Eckhart in de hoofdrollen (die zelf gebaseerd is op het Pulitzer Prize-winnende toneelstuk), is Rabbit Hole een origineel idee en niet gebaseerd op een bestaand IP.

Gezien Sutherlands neiging om hits te maken van thrillers uit het verleden, zoals 24 en Designated Survivor, heeft Rabbit Hole een goede kans om ook aan te slaan. 

Het zal slechts een van de vele komende series zijn om abonnees aan te trekken voor de streamingdienst, waaronder de langverwachte Halo-serie. 

Rabbit Hole krijgt nog steeds vorm, dus verwacht snel meer updates over Kiefer Sutherland’s nieuwe project.

Abonneer Je!

Op ons Youtube kanaal vind je veel trailers, teasers en nog veel meer, klik op de knop hieronder en abonneer je! Volledig Gratis!

Top Facebook Groep

Nu lid worden van onze facebookgroep, zo blijf je op de hoogte van al het nieuws! Knop hieronder klikken en lid worden!
Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)